Madame Figaro Beauty Awards: Ψηφίστε τους καλύτερους hairstylist της Κύπρου


Madame Figaro Beauty Awards: Ψηφίστε τους καλύτερους hairstylist της Κύπρου

O πρώτος διεθνής θεσμός που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς της Κύπρου.

Η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, διοργανώνει για πρώτη φορά τα Beauty Αwards Cyprus, τον διεθνή θεσμό που αναδεικνύει τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς. Ambassador του 2019 για τον διεθνή θεσμό του Madame Figaro Cyprus είναι η Real Beauty Star Δούκισσα Νομικού. Τα Madame Figaro Beauty Αwards παρουσιάζει η Kérastase.

Σήμερα, θα γνωρίσουμε τους ταλαντούχους επαγγελματίες κομμωτές που με την τέχνη τους αναδεικνύουν την προσωπικότητα κάθε ανθρώπου.

Δείτε ποιοι είναι αυτοί και ψηφίστε εδώ.

Σάββια Αλεξάνδρου

Ασχολείται με τη δημιουργική κομμωτική από το 2004. Αποφοίτησε από την ιδιωτική σχολή κομμωτικής R&Z και μέσω διάφορων σεμιναρίων σε Ελλάδα και Ευρώπη (Prestige Telis Kikeris, Alexandre De Paris Academie, Sasson Academy) εμβάθυνε στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Τα τελευταία 10 χρόνια διατηρεί το δικό της κομμωτήριο, Savvia Hair Studio, και συνεργάζεται αποκλειστικά με τις  εταιρείες L’Oréal και Kérastase Paris. Η φιλοσοφία της ομάδας του Savvia Hair Studio είναι η προσφορά υψηλών υπηρεσιών εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών δίνοντας βάση στην υγεία, την ομορφιά και τη λάμψη των μαλλιών.

Χρήστος Αρτεμίου

Iδιοκτήτης του Artemiou Hair Designs στη Λεμεσό, ασχολείται με την κομμωτική εδώ και 15 χρόνια χάρη στη μητέρα του, η οποία διατηρεί το δικό της κομμωτήριο. Οι επαγγελματικοί του στόχοι τον οδήγησαν στη δημιουργία του δικού του χώρου βασισμένου στην καινοτομία και στην άρτια παροχή υπηρεσιών. Επενδύει στην καινοτομία και στο training και προσπαθεί να δημιουργεί και όχι να ακολουθεί τις τάσεις. Σημαντικός στόχος είναι η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών του. Πέρα από τις υπηρεσίες που προσφέρει, ο Χρήστος υπογράφει το hair styling σε πολλά editorials περιοδικών και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις ανθρώπων των media.

Οδυσσέας Βασιλείου

Από μικρός ονειρευόταν να ασχοληθεί με την κομμωτική, καθώς θεωρούσε ότι η ομορφιά ενός ανθρώπου ξεκινά από τα μαλλιά. Το 1987 δημιούργησε το Artizan Hair Designs στο Παραλίμνι, το οποίο το 1996 μεταφέρθηκε σε νέο χώρο. Εδώ και 32 χρόνια ξεχωρίζει για τις υπηρεσίες που προσφέρει. Είναι ένας ταλαντούχος κομμωτής με αστείρευτη φαντασία και εμπειρίες, οι οποίες του έχουν χαρίσει πολλές διακρίσεις. Το Artizan έχει πάρει την 1η θέση σε δυο πανελλήνιους διαγωνισμούς και την 1η θέση παγκύπρια στον διεθνή διαγωνισμό Style Masters.

Μιχάλης Ηλιάδης

Δημιουργός του Hairspray στο Δάλι, είναι απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Tony & Guy. Συνεργάζεται με περιοδικά μόδας, δημιουργεί για fashion shows, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλες εκδηλώσεις. Στον υπέροχο χώρο του εξυπηρετεί καθημερινά αρκετούς πελάτες αναδεικνύοντας τον ομορφότερο εαυτό τους. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο hairstylist όσον αφορά την τεχνογνωσία και τις καλλιτεχνικές του ικανότητες, o οποίος έχει σταθερή παρουσία από το 2005. Έχει εκπαιδευτεί και συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες προϊόντων κομμωτικής, ενώ διαρκώς παρακολουθεί τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις σε συνέδρια και σεμινάρια κομμωτικής σε Κύπρο και εξωτερικό.

Γιάννης Ηροδότου

Δημιουργός του Mohawk Hair Studio, ήταν μόλις 8 χρονών, όταν αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά του. Ήταν το πρώ- το κούρεμα που έκανε ανακοινώνοντας στους δικούς του πως όταν μεγαλώσει θα γίνει κομμωτής. Έφτιαξε το δικό του κομμωτήριο στην Κοκκινοτριμιθιά και αμέσως ξεχώρισε για το ταλέντο του. 4 χρόνια αργότερα προχώρησε στο επόμενο βήμα και δημιούργησε έναν χώρο στην Έγκωμη στη Λευκωσία. Δυνατά του σημεία είναι ότι δεν επαναπαύεται ποτέ, ενημερώνεται συνεχώς για τα hair trends και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά.

Ανδρέας Θεοδώρου

Bραβευμένος απόφοιτος της Ακαδημίας Vidal Sassoon, επέστρεψε στην Κύπρο το 2002 και ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση κομμωτικής. Σύντομα μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ αναλαμβάνοντας το ένθετο κομμωτικής σε πρωινή εκπομπή, και κάνοντας συνεργασίες με τηλεοπτικές σειρές και διαφημίσεις. Ακολούθησαν fashion shows και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με Κύπριους σχεδιαστές, καθώς και πασίγνωστα ευρωπαϊκά brands. Παράλληλα, διετέλεσε κριτής για την επιλογή της κυπριακής αποστολής σε παγκόσμιους διαγωνισμούς στο εξωτερικό και καλλιτεχνικός διευθυντής κομμωτικής ομάδας με εκπαιδεύσεις στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Έλλη Κάιζερ

Δημιουργός του Elli Kaizer Hair Designs και του Kaizer Hair Academy στην Πάφο, είναι απόφοιτος σχολών στην Αγγλία που ειδικεύονται στην κομμωτική. Με εμπειρία πέραν των 35 ετών πρωτοπορεί και ξεχωρίζει τόσο για τις τεχνικές όσο και για τις διδακτικές της ικανότητες. Επίσης, συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια και fashion shows στην Κύπρο και στην Ευρώπη δημιουργώντας εντυπωσιακά hairstyles. Έχει αναδειχτεί ως μια από τις κορυφαίες hairstylist, αφού προβάλλει τα δυνατά σημεία της κάθε γυναίκας προτείνοντας το κατάλληλο haircut και hair styling.

Σταύρος Κρασιάς

Ο ιδιοκτήτης του Sortie Hair Studio στη Λάρνακα είχε ανέκαθεν τη δημιουργία στο DNA του και δεν μπορούσε να μπει σε καλούπια. Η εξέλιξη της ζωή τον οδήγησε στην τέχνη της κομμωτικής, όπου ανακάλυψε το ταλέντο του. Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας τόλμησε και δημιούργησε το Sortie Hair Studio, ένα στούντιο με στοιχεία από τον χαρακτήρα του. Η ασταμάτητη προσπάθειά του για βελτίωση και η συνεχής ενημέρωση για τις τάσεις στην κομμωτική και τις νέες θεραπείες είναι από τα χαρακτηριστικά του στοιχεία.

Ελένη Μίμη

Το 2004 δημιούργησε το Miele Hair Studio σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Λευκωσίας. Η ανάγκη, όμως, για συνεχή εξέλιξη την οδήγησε στη δημιουργία του αναβαθμισμένου Miele Hair & Beauty Spa στην οδό Ιφιγενείας, ενώ τον Νοέμβριο λειτούργησε έναν καινούριο χώρο στο Nicosia Mall, διευρύνοντας τις προοπτικές της στον τομέα της ομορφιάς. Η συνεχής ενημέρωση και ο εμπλουτισμός των γνώσεών της, αλλά και η ικανότητά της να ικανοποιεί την επιθυμία όσων την εμπιστεύονται για να κάνουν κάποια αλλαγή περιλαμβάνονται στα δυνατά της σημεία.

Ζωή Χατζηδημητρίου

Με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της κομμωτικής, η Ζωή Χατζηδημητρίου δημιούργησε τον νέο πολυχώρο Trinity Space στη Λευκωσία. Δυναμική, με στυλ και πολύχρονη εμπειρία, οι πελάτες της υποστηρίζουν ότι έχει μαγικό άγγιγμα. Εκείνη λέει ότι αγαπά αυτό που κάνει και το δείχνει! Δυνατά σημεία: το άψογο ψαλίδι, οι ανταύγειες και τα βραδινά χτενίσματα. Έχει κερδίσει αρκετούς διαγωνισμούς κομμωτικής, αλλά αυτό που πραγματικά την κάνει να νιώθει νικήτρια είναι το μεγάλο πελατολόγιο με πιστούς πελάτες που εμπιστεύονται εκείνην και τους συνεργάτες της καθημερινά εδώ και χρόνια.

Tags madame figaro beauty awards,Madame Figaro,beauty awards,hairstylist,κομμωτές,Ομορφια,μαλλιά,hair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 2.3799 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3378 s // Total time: 2.7177 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X