Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019;

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη σημερινή ημέρα με βάση το ζώδιό σας!

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε κάνει να αναζητάς αισθηματικά αλλά και οικονομικά εχέγγυα προκειμένου να νιώσεις ασφάλεια.  Το πρωί το τετράγωνο που σχηματίζει  με τηνΑφροδίτη από τον Υδροχόο δείχνει πως ίσως νιώσεις ότι οι φίλοι σου δεν είναι τόσο υποστηρικτικοί σε εσένα και στα σχέδιά σου, όχι τόσο όσο θα ήθελες.  Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θα ενισχύσει το πείσμα σου και είναι πολύ πιθανό να σε κάνει να νευριάσεις αρκετά σε περίπτωση που νιώσεις πως κάτι δεν είναι όπως το θέλεις.  Η ημέρα ευνοεί πολύ τα έξοδα για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ηπροκειμένου να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Σήμερα θα  πρέπει να είσαι προσεκτικός/η  όσον αφορά τη σχέση με το/η σύντροφό σου καθώς θα είναι δύσκολο να υπάρξει κατανόηση αλλά και συνεννόηση μεταξύ σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προσέγγισε ένα αισθηματικό σου ζήτημα με ήπιες κινήσεις χωρίς υπερβολές.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σουδημιουργεί την ανάγκη να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής των αγαπημένων σου ανθρώπων.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τηνΑφροδίτη από τον Υδροχόο το πρωί δείχνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε δυσκολέψει και θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι αν και κατά πόσο έχεις κάνει σωστές επιλογές σχετικά με την καριέρα σου. Απόφυγε τέτοιου είδους σκέψεις καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θα σε κάνει να περάσεις κατευθείαν στις πράξεις.  Αυτό δεν θα είναι καλό για εσένα σήμερα καθώς είσαι επιρρεπής σε παρορμητικές αποφάσεις, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε  προσωπικές σχέσεις,επαγγελματικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες.

Σήμερα είναι πιθανόν να μην είναι εύκολο να συνεννοηθείς με το/ησύντροφό σου όμως  σκέψου μήπως αυτό θα συμβεί γιατί εσύ περιμένεις το παραμικρό προκειμένου να τον/ην «μαλώσεις».  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν ευνοεί την επίλυση των αισθηματικών ζητημάτων σου για αυτό  άφησε τα σε αναμονή.

 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις πως δεν έχεις την ενέργεια να ασχοληθείς ακόμα και με τα πιο απλά ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς ηΣελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα δημιουργήσει πολλά σενάρια στο μυαλό σου τα οποία θα χρειαστούν ενέργεια για να εξελιχθούν!  Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο το πρωί δείχνει πως είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη να δεις ούτε και ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες θα αναζητούσες την παρέα τους.  Μην ανησυχείς καθώς αυτό είναι κάτι προσωρινό  και ίσως να είναι και ένα καμπανάκι του οργανισμού σου, πως χρειάζεσαι ξεκούραση.  Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη σου λέει να είσαι προσεκτικός/η με τους ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύεσαι.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές σκέψεις σχετικά με το/ησύντροφό σου οι οποίες είναι φοβίες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σας.  Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να αφήσεις μία γνωριμία να εξελιχθεί και μην την μπλοκάρεις με τις ανήσυχες σκέψεις σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να προσφέρει ευνοϊκές συγκυρίες για να συναναστραφείς με κόσμο και φυσικά με τους αγαπημένους σου φίλους.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τηνΑφροδίτη από τον Υδροχόο το πρωί δείχνει πως θα είσαι επιρρεπής στο να ξοδέψεις χρήματα, ακόμα και αν θα τα ξοδέψεις για  άλλους και όχι για τον εαυτό σου.  Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες αψιμαχίες στην παρέα εξαιτίας διαφορετικών απόψεων. Πρόσεξε πως θα τις διαχειριστείς και απόφυγε να ρίξεις λάδι στη φωτιά με αυτά που θα πεις!

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου με αφορμή ένα φιλικό σας πρόσωπο.  Καλό θα ήταν να σκεφτείς αν αξίζει να έρθετε σε σύγκρουση για κάτι που δεν αφορά εσάς.  Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με διάθεση να φλερτάρεις, όμως σκέψου αν αυτός/η που έχεις απέναντί σου  φαίνεται να είναι αυτό που ζητάς.

Λέων

Σήμερα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα, τη φήμη σου και την κοινωνική αναγνώριση καθώς ηΣελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα τα κάνει ιδιαίτερα σημαντικά.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο το πρωί δείχνει πως είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή με κάποιο συνεργάτη σου εξαιτίας διαφορετικών απόψεων.  Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θα σε κάνει αρκετά νευρικό/η και αυτό θα είναι αρκετό για να μη βρεις το δίκιο σου, ακόμα κι αν το έχεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που χρειάζεται προσοχή καθώς θα υπάρξει εκνευρισμός ο οποίος θα επηρεάσει τη σχέση με το/η σύντροφό σου ακόμα και αν δεν προέρχεται από αυτή.  Αν είσαι ελεύθερος/η  θα είναι δύσκολο να χωρέσεις σε μία ημέρα και τις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και τις προσωπικές/αισθηματικές σου ανάγκες.

 

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να ψάχνεις να βρεις τρόπους να κάνεις κάτι διαφορετικό από τα πράγματα που κάνεις κάθε ημέρα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγεις.  Το τετράγωνο που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από τονΥδροχόο δείχνει πως αυτό θα είναι δύσκολο, καθώς θα έχεις κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις που δεν θα σε αφήσουν.  Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να έχεις έντονο εκνευρισμό, δυσανάλογο των καταστάσεων της ημέρας.  Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και προσπάθησε να μην βιάζεσαι και να μην τρέχεις στο δρόμο ώστε να μην  υπάρξουν ατυχήματα.

Σήμερα μπορεί να θέλεις να κάνεις μία συγκεκριμένη βόλτα και το ταίρι σου να μην έχει την ίδια άποψη, όμως αυτός δεν είναι λόγος για να εκνευριστείς  καθώς έτσι σίγουρα δεν θα μπορέσεις να το λύσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς από τη μία θα σου αρέσει από την άλλη όμως  μία συζήτηση που θα έχεις μαζί της  μπορεί να σε εκνευρίσει.

Ζυγός

Σήμερα είναι μία ημέρα  που δεν θα πρέπει να έχεις ψηλές προσδοκίες από αυτή καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο σού  δημιουργεί σκέψεις οι οποίες με τη σειρά τους σου δημιουργούν ανασφάλεια.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο το πρωί δείχνει πως οι ανάγκες σου θα είναι πολύ διαφορετικές από τις υποχρεώσεις της ημέρας και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό.  Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη δείχνει πως υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία θα σε αποσυντονίσουν.  Καλό θα ήταν να μην ξοδέψεις παραπάνω χρήματα σήμερα  πέρα από αυτά που χρειάζεσαι για τις βασικές σου ανάγκες,ώστε να είναι πιο εύκολο να ανταπεξέλθεις  σε οτιδήποτε άλλο.

Σήμερα  θα είναι εύκολο να χάσεις την υπομονή σου με το/ησύντροφό σου για αυτό δεν θα πρέπει να αφήσεις τον εκνευρισμό σου να κρατήσει τα ηνία για να μη δημιουργηθούν αξεπέραστα ζητήματα στη σχέση σας.  Αν  είσαι ελεύθερος/η   είναι πιθανόν να παρασυρθείς από μία λάθος επιλογή  ακόμα και αν ξέρεις εξαρχής πως είναι λάθος.

Σκορπιός

Σήμερα  είναι πιθανό να έχεις συναντήσεις και  συζητήσεις με στενούς σου συνεργάτες για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας ή ακόμα και για προσωπικά ζητήματα.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που μέχρι τώρα συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει την τάση να κάνεις παράπονα, τα οποία θα είναι δύσκολο να περάσουν απαρατήρητα.  Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει κάποιες παρεξηγήσεις  με το/η σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις αντιδράσεις σου.

Σήμερα η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις για αυτό θα πρέπει να προσέχεις πολύ τον τρόπο που θα πεις οτιδήποτε, ιδιαίτερα αν αυτό σχετίζεται με το/η σύντροφό σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις, για αυτό μη βιάζεσαι.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να ξεμπερδεύεις με δουλειές και υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο το πρωί δείχνει πως το τίμημα για τις δουλειές και τις υποχρεώσεις θα είναι να μην έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου ζητήματα ή με κάτι το οποίο σε ευχαριστεί.  Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τονΆρη μπορεί να φέρει κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις σχετικές με ζητήματα ρουτίνας και γραφειοκρατικά θέματα οι οποίες θα σε εκνευρίσουν, αλλά θα πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που αξίζει να ξεκουραστείς  για αυτό μην υποσχεθείς στο/η σύντροφό σου πως θα βγείτε, καθώς η κούραση σου μπορεί να μη σε αφήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η  απόφυγε αισθηματικά ραντεβού σήμερα καθώς  το έντονο πρόγραμμα της ημέρας θα σε αποδιοργανώσει.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο σε ωθεί να βρεις τρόπο για να περάσεις καλά.  Το τετράγωνο που σχηματίζει  το πρωί με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο  δείχνει πως ένα οικονομικό σου ζήτημα χρειάζεται την προσοχή σου, για αυτό βρες λίγο χρόνο να του αφιερώσεις μέσα στα υπόλοιπα πράγματα που θέλεις να κάνεις σήμερα.  Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη θα ενισχύσει πολύ την ενέργειά σου και μία καλή ιδέα για να τη διοχετεύσεις, είναι να ασχοληθείς με μία αθλητική δραστηριότητα!  Πρόσεξε καθώς αυτή η όψη είναι πιθανό να δημιουργήσει και εντάσεις με κάποιους ανθρώπους που θα συναναστραφείς.

Σήμερα είναι μία ημέρα που χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με το/η σύντροφό σου οι οποίες θα γίνουν μεγαλύτερες λόγω του τρόπου που θα τις διαχειριστείς.  Αν  είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να μη θεωρήσεις δεδομένη μία γνωριμία που έχεις κάνει, για να μην αφεθείς και κάνεις λάθος κινήσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που σχετίζονται με  τους ανθρώπους της οικογένειάς σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες διαφωνίες σχετικά με κάποιες υποχρεώσεις και τελικά εσύ να βρεθείς αδικημένος/η από τη διευθέτηση που θα γίνει. Προσπάθησε να συζητήσεις  σε ήρεμο τόνο τις ενστάσεις σου καθώς η σύνοδος τηςΣελήνης με τον Άρη μπορεί να πυροδοτήσει το κλίμα σε χρόνο ντε-τε.  Σήμερα με το διάλογο μπορείς να κερδίσεις πολλά περισσότερα από ότι  με οποιονδήποτε άλλο μοχλό πίεσης και αυτό είναι κάτι θα πρέπει να θυμάσαι, κυρίως για τα ζητήματα εντός οικίας.

Η ημέρα αξίζει την προσοχή σου καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες με το/η σύντροφό σου τις οποίες αν δεν διαχειριστείς με λογική και ψυχραιμία θα γιγαντωθούν.  Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα  πιθανόν να μην εξελιχθεί με τον τρόπο που περιμένεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου χαρίζει διάθεση για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και τα ζητήματα που απασχολούν εκείνους.  Το τετράγωνο που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να  νιώσεις πως οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς δεν θα  είναι εύκολο να καταλάβουν τις ανάγκες σου, για αυτό θα πρέπει να γίνεις επεξηγηματικός/η.  Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη σου εφιστά την προσοχή κατά τις μετακινήσεις σου καθώς η βιασύνη σου μπορεί να δημιουργήσει ατυχήματα.

Σήμερα ίσως να μην έχεις υπομονή να κάνεις μία συζήτηση με το/ησύντροφό σου για αυτό καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας προκειμένου να μην δημιουργηθεί ρήξη μεταξύ σας.  Αν  είσαι ελεύθερος/η  μία συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει μπορεί να σου φανεί βαρετή, όμως σκέψου πως θα σου δείξει  πολλά.

Πηγή:e-zwdia.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1287 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2831 s // Total time: 2.4118 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X