Ροζίτα Κεντάλα: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό της και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε


Ροζίτα Κεντάλα: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό της και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε

Ποια επώνυμη Κύπρια τη στήριξε την περιόδο του χωρισμού της και ποια η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της; 

Η Ροζίτα Κεντάλα βρέθηκε για λίγες μέρες στην Κύπρο και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ!" και το δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ. Το πανέμορφο μοντέλο ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την εμπειρία της στο "My Style Rocks", το χωρισμό της με το Claydee, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και γιατί δεν κάνει πλέον εύκολα σχέση ενώ μίλησε και για την πλαστική στήθους.

Σε ποια φάση της ζωής σου σε πετυχαίνω;
Τώρα βρίσκομαι σε μια φάση που προσπαθώ να δω πολύ πιο σοβαρά το μοντέλινγκ και να πάω εξωτερικό, κάτι που δεν έκανα τόσα χρόνια. Θα τελειώσω με κάποιες δουλειές στην Ελλάδα και μετά θα πάω εξωτερικό. 
 
Πώς πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις στο "My Style Rocks";
Μου έλεγαν όλοι πως πρέπει να κάνω τηλεόραση. Είχα πολλές προτάσεις για διάφορα σόου πριν μπω στο παιχνίδι,  αλλά αυτό ήταν το μοναδικό που μου άρεσε εκείνη την περίοδο στην τηλεόραση. Είναι ένα παιχνίδι που κακό δεν θα σου κάνει και μόνο κερδισμένη μπορείς να φύγεις από εκεί.
 
Πόσο ικανοποιημένη είσαι από την παρουσία σου στο σόου μόδας;
Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ικανοποιημένη σχεδόν καθόλου όσον αφορά τα ντυσίματα που έδειχνα. Όταν μπήκα στο παιχνίδι τα κορίτσια ήταν ήδη δύο μήνες μέσα και ήξεραν πολλά περισσότερα από εμένα, έτσι όταν τις είδα άρχισα να πειραματίζομαι τόσο πολύ, που το στυλ που έδειχνα κάποιες φορές δεν ήταν καν το δικό μου.

 Έφυγες μιαν ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό. Νιώθεις πικρία;
Χαίρομαι που έφτασα και μέχρι εκεί. Δεν πίστεψα ότι θα κέρδιζα το παιχνίδι, οπότε και εκεί που έφτασα, ήμουν πολύ χαρούμενη. Τα περισσότερα κορίτσια θέλουν να ασχοληθούν με το styling, οπότε θα τους κάνει καλό που έφτασαν στην τελική 6άδα.

Ποιος ήταν ο αγαπημένος σου κριτής και ποιος κριτής ήταν ο πιο κακός;
Οι κριτές ήταν πραγματικά υπέροχοι και οι τρεις, αλλά ο αγαπημένος μου ήταν ο Στέλιος Κουδουνάρης. Θαυμάζω πολύ τη δουλειά του, είναι από τους καλυτέρους σχεδιαστές που έχει η Ελλάδα και επίσης μου αρέσει και ο τρόπος που σχολιάζει. Όταν έβλεπα το παιχνίδι από το σπίτι γελούσα πολύ με τα σχόλιά του.
 
Στο "Greece Next Top Model" θα πήγαινες;
Στο "Greece Νext Τop Μodel" δεν θα πήγαινα. Θέλω να κοιτάξω να κάνω την καριέρα μου στο εξωτερικό και να μην ξαναπάω σε κάποιο παιχνίδι. Εγώ πιστεύω δεν θα μου προσφέρει κάτι, παρά μόνο δημοσιότητα.

Έγινες μητέρα σε πολύ μικρή ηλικία. Ήταν κάτι που το ήθελες ή ήρθε ξαφνικά;
Πάντα ήθελα να γίνω μικρή μαμά, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν είσαι μικρή δεν ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει να είσαι μαμά και απλώς λες θέλω παιδί, κάτι που το ακούω απ’  όλες. Ήθελα να είμαι νέα μαμά απλώς, δεν ήταν κάτι που το είχα προγραμματίσει, το παιδί ήρθε ξαφνικά, το συζητήσαμε με τον σύντροφό μου και αποφασίσαμε να το κρατήσουμε και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτή μου την απόφαση, γιατί τώρα έχω τον πρίγκιπά μου.
 
Πόσο καιρό είστε χωρισμένοι;
Έχουμε χωρίσει εδώ και δυο χρόνια.
 
Όλο αυτό το διάστημα έκανες κάποια σχέση; 
Δοκίμασα να κάνω κάποια σχέση, αλλά δεν μου βγήκε,  επειδή ξέρω ακριβώς τι θέλω πια. Άμα δω ότι είναι κάτι που μου δημιουργεί προβλήματα, το σταματάω. Δεν είναι εύκολο να κάνεις σχέση αμέσως μετά από ένα χωρισμό, πόσω  μάλλον με έναν άνθρωπο, με τον οποίο είχες δημιουργήσει μια οικογένεια. Χρειάζεται λίγος καιρός να ξεπεραστεί.


 
Είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα και φαντάζομαι δέχεσαι πολλά κομπλιμέντα και φλερτ. Υπάρχει κάποιο περιστατικό που σου έμεινε στο μυαλό;
Όταν δούλευα ως υποδοχή σε ένα μαγαζί , ήρθε ένας άνδρας και με ρώτησε ποιου είναι αυτό το μαγαζί και τον εξυπηρέτησα και στη συνέχεια με κοιτούσε όλο το βράδυ χωρίς να κάνει κάποια κίνηση. Την επόμενη μέρα μού είχαν έρθει πάρα πολλά τριαντάφυλλα με μια κάρτα που έγραφε "είσαι το ωραιότερο πλάσμα που έχω δει στη ζωή μου" και έγραψε  και το τηλέφωνό του.

Και ποια ήταν η συνέχεια...
Δεν κάλεσα ποτέ στο τηλέφωνο, εννοείται ότι ξαναήρθε, τελικά όμως κατέληξε σε μια πολύ καλή φιλία, τίποτα παραπάνω.  

Ποια ήταν η μεγαλύτερη θυσία που έκανες για έναν άντρα;
Η μεγαλύτερη θυσία είναι ότι είχα αφήσει πίσω όλη μου τη ζωή σε πολύ μικρή ηλικία και ξεκίνησα από το μηδέν σε μια ξένη χώρα για να είμαι μαζί του.

Ένας άνδρας για σένα;
Ήταν ένας ξένος που δεν μιλούσε καθόλου Αγγλικά και δεν μπορούσε να μου πει ακριβώς αυτά που ήθελε και για ένα χρόνο έκανε μαθήματα Αγγλικών για να μπορεί να μου μιλάει. 

Πώς είναι η σχέση σου με τον πρώην σύντροφό σου;
Έχουμε άψογες σχέσεις, όχι μόνο λόγω του παιδιού, αλλά κι επειδή δεν είχαμε έντονο χωρισμό, έτσι κρατήσαμε πολύ καλή επαφή.

Πώς είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου σε μια ξένη χώρα;
Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν είσαι 23 ετών και  προσπαθείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, ενώ  ταυτοχρόνως πρέπει να δεις τη ζωή του παιδιού σου, να κάνεις δυο και τρεις δουλειές για τα έξοδά του κάθε μήνα χωρίς καμιά βοήθεια, είναι φοβερά δύσκολο. Σε κουράζει και πολύ ψυχολογικά.

Πέρασες δύσκολες στιγμές;
Ναι, υπήρξαν μέρες που δεν είχα λεφτά να πάρω ταξί να πάω στη δουλειά μου. Έχω περάσει αρκετές φορές τέτοιες φάσεις. Όταν δεν έχεις στη χώρα όπου μένεις έναν άνθρωπο δικό σου και ό,τι χρειαστείς να το ζητήσεις, είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να πω πως δεν έχω κανέναν, και στον πρώην σύντροφό μου να ζητήσω κάτι, αμέσως θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά να με βοηθήσει. Επίσης και οι φίλοι μου θα με βοηθήσουν, απλώς εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν ζητάει εύκολα βοήθεια, έτσι προσπαθώ να μάθω να διαχειρίζομαι καλυτέρα τα οικονομικά μου.
 
Ποιοι ήταν οι άνθρωποι που σε στήριξαν μετά τον  χωρισμό σου;
Η κολλητή μου η Μύριαμ Γεροκώστα και η μαμά μου με στήριξαν τότε. Προσπάθησαν να με βοηθήσουν ώστε να μη με ρίξουν τα προβλήματα, και να κοιτάξω μπροστά συνεχίζοντας δυναμικά τη ζωή μου.


 
Το ότι ζεις μόνη σου στην Αθήνα με τον γιο σου είναι ένα μικρό εμπόδιο στο να κάνεις πολλές δουλειές ή στο να ανοίξεις τα φτερά σου για το εξωτερικό;
Δεν θα έλεγα το παιδί εμπόδιο. Είμαι πολύ τυχερή που η μαμά του Claydee μάς βοηθάει με το παιδί, είναι μια γυναίκα που πραγματικά τη θαυμάζω, κι έχω τον χρόνο ευτυχώς να δουλέψω. Ο πρώην σύντροφός μου με παροτρύνει συνεχώς να κάνω καριέρα στο εξωτερικό και ξέρω πως το παιδί είναι σε καλά χέρια και πως θα έρχομαι συνέχεια εδώ. Είναι πολλές μαμάδες μοντέλα που το κάνουν αυτό, αλλά θα το προσπαθήσω από Σεπτέμβριο.
 
Μιλάς με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφό  σου, οπόταν κι εγώ θα μπω στον πειρασμό να σε ρωτήσω γιατί χωρίσατε και γιατί δεν ξαναείστε μαζί;
(Γέλια) Είναι πολύ κάλος άνθρωπος όντως και δεν μου έχει κάνει κάτι κακό, οπότε δεν έχω λόγο να πω κάτι αρνητικό για εκείνον. Μαζί δεν ξέρω αν θα είμαστε ξανά, γιατί λένε ποτέ μη λες ποτέ. Όμως πιστεύω οι σχέσεις μας είναι καλύτερες τώρα και έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός από τον χωρισμό μας, οπότε τώρα θα είναι δύσκολο.
 
Το καλοκαίρι γράφτηκε πως έκανες πλαστική στήθους. Ισχύει;
Ναι, ισχύει. Έκανα μια μικρή ανόρθωση και αύξηση. Όλες οι γυναίκες το κάνουν μετά τη γέννα γιατί το στήθος λόγω θηλασμού χαλαρώνει πολύ και οι περισσότερες το φτιάχνουμε. Εγώ είχα χάσει πολλά κιλά μετά τη γέννα και έτσι ήταν κάτι που με ενοχλούσε στο σώμα μου και το έφτιαξα.
 
Κατά τη διάρκεια του "My Style Rocks" είδα να δέχεσαι πολλά αρνητικά σχόλια για το πρόσωπό σου, ότι δηλαδή είναι πειραγμένο με πλαστικές. Τι απαντάς;
Με έχει κουράσει πολύ αυτό. Ακόμα συνεχίζουν και με ρωτάνε αν έχω βάλει υαλουρονικό στα χείλη, αν έχω φουσκώσει ζυγωματικά και σε ποιον πλαστικό έφτιαξα τη μύτη μου. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα, αν έκανα κάποια πλαστική στο πρόσωπο θα το έλεγα, δεν είναι κακό. Απλώς  δεν έχω πειράξει τίποτα και με ενοχλούσε που έβλεπα αυτά τα σχόλια.    

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ: ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΟΛΕΜΙΔΗΣ / ΜΑΚΕ UP: ΡΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΤΣΑΛΙΚΗ 

Tags Ροζίτα κένταλα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9301 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3619 s // Total time: 2.2920 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X