Καρναβάλι Αμμοχώστου: Φέτος ξεφαντώνουμε στο Παραλίμνι


Καρναβάλι Αμμοχώστου: Φέτος ξεφαντώνουμε στο Παραλίμνι

Δώστου… Δώστου… Δώστου… Καρναβάλι Αμμοχώστου!

Και φέτος το Παραλίμνι δίνει ραντεβού με το κέφι, την ανεμελιά και τη σάτιρα και σε καλεί να ανεβάσεις τους παλμούς της καρναβαλίστικης καρδιάς σου!

Έφτασε εκείνη η εποχή του χρόνου, που οι άνθρωποι έχουν μία… μεγάλη επιθυμία για διασκέδαση. Οι σκοτούρες αφήνονται στην άκρη και η ατμόσφαιρα γεμίζει χρώμα. Όπως αν το ζήσεις, το Καρναβάλι ξορκίζει την κατήφεια των καιρών. Και ήρθε η ώρα να το ζήσεις στο Παραλίμνι.

Πάμε Καρναβάλι Αμμοχώστου
Το Καρναβάλι Αμμοχώστου είναι ένα φεστιβάλ που πλέον έγινε θεσμός στην επαρχία, το οποίο έχει μια συνεχή ροή και ποιοτική καλλιτεχνική αναβάθμιση. Ο Βασιλιάς ή η Βασίλισσα του Καρναβαλιού με πρωτοποριακό θέμα κάθε χρονιά και με την ανάλογη φυσικά συνοδεία από χορευτές, ενσαρκώνεται από παλιούς και νυν καρναβαλιστές τιμώντας τους έτσι για την προσφορά τους, με την επιλογή να γίνεται από την Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιών του Δήμου Παραλιμνίου. Μάλιστα, τα τελευταία τρία χρόνια η επιλογή του Βασιλιά ή της Βασίλισσας και αντίστοιχα η κατασκευή του άρματος αποφασίστηκε να δίνεται εκ περιτροπής στους υπόλοιπους Δήμους και Κοινότητες της επαρχίας Αμμοχώστου, ώστε να ηγούνται του θεσμού. Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται η δυναμική σχέση μεταξύ των Δήμων και της ευρύτερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Φέτος η Βασίλισσα του Καρναβαλιού φιλοξενείται από τον γειτονικό Δήμο Δερύνειας και θα είναι η πανέμορφη Άντρη Σιαηλή (Δημότης Δερύνειας και γνωστή καρναβαλίστρια). Το θέμα του φετινού καρναβαλιού της επαρχίας Αμμοχώστου θα είναι "Η Βασίλισσα των Καππάριων Νήσων", ένα θέμα άκρως χιουμοριστικό και με σατιρική διάθεση. Δείτε το πρόγραμμα στο CheckInCyprus.

Tags καρναβαλι λεμεσου 2019, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, διασκεδαση, εκδηλωση, λεμεσος, go out, Going out, carnival 2019


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0527 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2298 s // Total time: 3.2825 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X