Τάμτα: Τι συμβαίνει με την υγεία της;


Τάμτα: Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision ακυρώνει τη μία εμφάνισή της μετά την άλλη. Τι λένε οι πληροφορίες 

Αναβολή της παρουσιάσης του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision είχαμε πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου. Συγεκριμένα όπως ανακοινώθηκε ο λόγος που αναβλήθηκε το "Eurovision Cocktail Party" είναι λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η Τάμτα. Αυτούσια η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Αγαπητοί Φίλοι & Συνεργάτες, Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας σχετικά με το Eurovision Cocktail Party για το οποίο σας στάλθηκε πρόσκληση για να σας ενημερώσουμε ότι αυτό αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί στο σύντομο μέλλον, σε ημερομηνία που θα σας κοινοποιηθεί.

Οι λόγοι αναβολής σχετίζονται με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Τάμτα, που άλλωστε και η ίδια δημοσιοποίησε πρόσφατα, και το οποίο δεν  της επιτρέπει προς το παρόν να πραγματοποιήσει αεροπορικό ταξίδι. Σημειώνεται για σκοπούς άρσης οποιασδήποτε παρεξήγησης, ότι η Τάμτα βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης και παρά το θέμα που αντιμετώπισε, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του video clip χθες χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ημερομηνία προβολής του βίντεο κλιπ παραμένει η 5η Μαρτίου 2019 και αυτό θα πραγματοποιηθεί  από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ κατά τις 20:30 περίπου. Σας ευχαριστούμε πολύ, θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας για τη νέα ημερομηνία του πάρτι και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περαιτέρω.

Με φιλικούς χαιρετισμούς, Γραφείο Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων ΡΙΚ". 

Διαβάστε ακόμα: Ακούσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι της Τάμτα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision!

Να πούμε ότι η Τάμτα αντιμετώπιζε προβλήματα με τη μέση της και όπως η ίδια είχε ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αυτό την ανάγκαζε να παραμένει στο σπίτι χωρίς να κάνει οποιαδήποτε δραστηριότητα. 

Tags τάμτα,eurovision,κυπρος,Eurovision 2019


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3967 s (227 Queries.) // Parse time: 0.6122 s // Total time: 3.0089 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X