Στο σπίτι της Κρίστης Αγαπίου


Στο σπίτι της Κρίστης Αγαπίου

Ζει μαζί με το σύζυγό της σε ένα όμορφο παραλιακό σπίτι στη Λάρνακα

Στη "Madame Figaro" Κύπρου άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της η Κρίστη Αγαπίου και μίλησε στην Τάνια Νεοκλέους για την όμορφη περίοδο που διανύει. "Φτάνουµε στη Λάρνακα σύσσωµη η οµάδα του περιοδικού. Βρέχει ακατάπαυστα. Εκείνη µάς περιµένει στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας απτόητη για τον ένα βαθµό που σηµειώνει η θερµοκρασία. Ανοίγει την πόρτα του διαµερίσµατος. Παντού φωτογραφίες σε κορνίζες µε τον σύζυγό της να χαµογελάνε σε διάφορους προορισµούς. ∆εξιά µου παρατηρώ µία σύνθεση µε τρεις χειρόγραφες σηµειώσεις. "Coming Soon", "Coming Soon" και "Coming Soon, May 2019". Κάθε µήνυµα σε διαφορετικό χαρτί. "Τις έγραψε ο άντρας µου" µε προλαβαίνει πριν της κάνω την ερώτηση, καθώς µε παρατηρεί που στέκοµαι και τις κοιτάζω. "Θέλει να αποκτήσουµε τρία παιδιά. ∆ύο κόρες και έναν γιο. Η πρώτη µας κόρη θα έρθει τον Μάιο, για τα άλλα παιδιά προς το παρόν δεν ξέρουµε" µου λέει γελώντας. Μέχρι να ετοιµάσει τους καφέδες µας, προχωρώ στο µπαλκόνι. Μπροστά µου το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, δεξιά µου το Μακένζι να εκτείνεται µέχρι εκεί που φτάνει το βλέµµα µου. "Έτοιµα" µου κάνει µε νόηµα από µέσα και εγώ περνάω κατευθείαν στο καθιστικό. Χαϊδεύει απαλά τη φουσκωµένη κοιλίτσα της, καθώς κάθεται αναπαυτικά στον απέναντι καναπέ. Της ζητώ να µου µιλήσει για αυτήν την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της, αν και µε την Κρίστη Αγαπίου που ξεκίνησε ως παιδί-θαύµα στον χώρο του µόντελινγκ, που ταξίδεψε τον µισό πλανήτη και που µέχρι τα 20 της γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, δεν νοµίζω ότι υπήρξε ποτέ φάση που να τη βρήκε σε ησυχία" γράφει η δημοσιογράφος. 

Family loading...
"Παρόλο που δεν ήµουν από τις γυναίκες που ονειρεύονται από µικρές να γίνουν µητέρες, πάντα έλεγα ότι θα ήθελα κάποτε να αποκτήσω δύο ή τρία παιδιά. Η µητρότητα και γενικά η οικογένεια είναι κάτι πολύ όµορφο και νοµίζω ότι είναι πάρα πολύ σηµαντικό για πολλές γυναίκες. Με τον άντρα µου, τον Πανίκο (σ.σ. Λειβαδιώτη), είµαστε µαζί έξι χρόνια. Έχουµε ζήσει µέχρι στιγµής απίστευτες εµπειρίες, ταξίδια, διασκέδαση. Αφού κάναµε τον γάµο µας, αποφασίσαµε ότι θέλαµε η οικογένειά µας να µεγαλώσει. Είµαστε και οι δύο πολύ ευτυχισµένοι για όλα όσα ζούµε µαζί, που θέλουµε να πάµε ένα βήµα πιο κάτω".

True romance
"Όταν αρχίσαµε να πρωτοβγαίνουµε µε τον Πανίκο, οι φίλοι µας ήξεραν ότι η σχέση µας θα κατέληγε σε γάµο. Περνούσαµε πολύ όµορφα µαζί και αν και είχα καταλάβει από την αρχή ότι αυτός ήταν ο άντρας της ζωής µου, δεν ήθελα να το παραδεχτώ στον εαυτό µου. Τον γνώρισα στα 20 µου. Σε µια τέτοια ηλικία δεν µπορούσα να σκεφτώ ούτε γάµο, ούτε αρραβώνες, ούτε παιδιά. Μου αρκούσε που περνούσαµε όµορφα µαζί. Αυτό που µε κέρδισε πάνω του, πέρα από την εµφάνισή του, ήταν η επιµονή του να µε κατακτήσει. Είχε πει στον εαυτό του, έναν χρόνο πριν γίνουµε ζευγάρι, ότι “µε αυτήν την κοπέλα θα είµαστε µαζί µέχρι τα Χριστούγεννα.” Έτσι και έγινε και σήµερα µετράµε ήδη έξι χρόνια σχέσης, έναν γάµο, ενώ τώρα περιµένουµε το πρώτο µας παιδί. Ο Πανίκος είναι ένας άνθρωπος µε ωριµότητα στη δουλειά του και µε απίστευτο χιούµορ στην προσωπική του ζωή και νοµίζω ότι όλοι χρειάζονται έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή τους. Νιώθω ευλογηµένη που τον γνώρισα".

Μια διαδροµή
"∆εν ήταν εύκολο να έρθω από τη Λεµεσό και να ζήσω στη Λάρνακα, όµως αυτό γινόταν σταδιακά και έτσι το απολάµβανα. Έχοντας την οικογένεια, τις φίλες και τη δουλειά µου στη Λεµεσό, νιώθω ισορροπηµένη µέσα µου που κάνω τη συγκεκριµένη διαδροµή καθηµερινά. Πλέον έχω τη βάση µου στη Λάρνακα και το χαίροµαι, γιατί είναι µια πόλη που συνεχώς αναπτύσσεται και που κάνω σχεδόν συνέχεια πράγµατα εδώ".

Flashy life
"Το µόντελινγκ µού λείπει κάποιες φορές, παρόλο που εξακολουθώ να έχω συνεργασίες. Πολλές φορές αναρωτιέµαι πώς θα ήταν τα πράγµατα αν ήµουν στο εξωτερικό, όµως δεν µετανιώνω για τίποτα. Ξεκίνησα αυτήν την καριέρα στα 12 µου χρόνια. Κράτησε µέχρι τα 25 µου, δηλαδή τη µισή µου ζωή. Το µόντελινγκ ήταν για µένα µια διαφυγή από την πραγµατικότητα και ένα µέρος όπου µπορούσα να είµαι ο εαυτός µου. Όταν πρωτοξεκινούσα ήµουν ένα µικρό, πολύ ντροπαλό κορίτσι, όµως µπροστά στον φακό και µέσα σε τόσα φώτα γινόµουν ξαφνικά µια άλλη. Ένιωθα να µεταµορφώνοµαι. Και δεν ήταν µόνο το να βάφεσαι, να ντύνεσαι και να είσαι όµορφη. Ήταν πολλά περισσότερα, που δεν µπορώ να τα περιγράψω µε λόγια. Στο εξωτερικό, όπου έζησα, είναι πολύ διαφορετικά τα πράγµατα, γιατί υπάρχει ο ανταγωνισµός και χιλιάδες άλλα άτοµα εξίσου καλά µε σένα σε κάθε τοµέα. Στην Κύπρο υπήρχε περίοδος που κάθε δουλειά την έπαιρνα εγώ. Κάποια στιγµή µε κάλεσαν να πάω στο εξωτερικό, γιατί ήµουν στο shortlist για ένα πρότζεκτ. Πηγαίνοντας εκεί ήµουν απλά µία στις 100. Αυτό εννοούσαν µε το “είσαι στις επικρατέστερες”. Εκεί ήταν που συνειδητοποίησα τα πραγµατικά µεγέθη αυτής της δουλειάς και ότι τα πράγµατα στον χώρο δεν είναι ούτε τόσο εύκολα ούτε τόσο λαµπερά όσο φαντάζονται κάποιοι".

Social (media) girl
"Όταν δηµιουργούσα τον λογαριασµό µου στο Instagram στην αρχή ήταν περισσότερο για διασκέδαση, όπως κάνουν όλοι, όµως στη συνέχεια έγινε παράλληλα και ένα εργαλείο δουλειάς. Από την άλλη, ακόµα και οι συνεργασίες που κάνω επί πληρωµή, είναι για προϊόντα τα οποία θα χρησιµοποιούσα όντως στη ζωή µου. Κάτι που µου λένε αρκετοί, είναι ότι τους αρέσει που δείχνω αυτό που είµαι στην πραγµατικότητα. Τώρα µε την εγκυµοσύνη δέχοµαι πάρα πολύ ωραία µηνύµατα από κόσµο στο Instagram, όπως και συµβουλές από πολλές κοπέλες για πράγµατα που πρέπει να προσέχω ή να κάνω. Ο κόσµος ταυτίζεται πολύ περισσότερο µέσα από κάτι που είναι πιο κοντά του, παρά µε κάτι εξειδικευµένο όπως είναι π.χ. το µόντελινγκ. Το να είσαι ο εαυτός σου στην εποχή της εικόνας είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και νοµίζω οι πιο πολλοί προσπαθούµε να δείχνουµε προς τα έξω ότι η ζωή µας είναι τέλεια. Στην πραγµατικότητα δεν ξυπνούµε κάθε µέρα όµορφες, λαµπερές και αδύνατες".

Young & beautiful
"∆εν µε φοβίζει που µεγαλώνω. Όλοι µεγαλώνουµε. Πρέπει να το αγκαλιάζεις και να το αποδέχεσαι. Ο καθένας µας περνά από διαφορετικά στάδια στη ζωή του, τα οποία οφείλει να απολαµβάνει. Εµένα µου αρέσει να βάφοµαι καθηµερινά γιατί µε κάνει να αισθάνοµαι όµορφα. Μου αρέσει να περιποιούµαι τα µαλλιά και το πρόσωπό µου και νοµίζω είναι κάτι που κάθε γυναίκα το έχει ανάγκη, χωρίς να σηµαίνει ότι θα στερηθεί κάτι άλλο ή ότι η περιποίηση κοστίζει. Αν δεν µπορούµε να πάµε στην αισθητικό ή στο κοµµωτήριο να περιποιηθούµε τον εαυτό µας, µπορούµε να το κάνουµε και µόνες µας στο σπίτι".

 

Up next
"Αυτή είναι µια υπέροχη περίοδος της ζωής µου. Έχω το Nutrition House, το γραφείο µου, που πάει πολύ καλά, είµαι µαζί µε έναν άντρα, τον οποίο κάθε µέρα αγαπώ περισσότερο και που µαζί βλέπουµε την οικογένειά µας να µεγαλώνει. Προς το παρόν δεν θα ήθελα κάτι άλλο, νοµίζω δεν θα µπορούσα να το διαχειριστώ σε αυτήν τη φάση της ζωής µου". 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, STYLING: ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΤΖΑΠΑΣΙΗ / ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΜΑΙΡΗ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ MAKE UP STORE / ΜΑΛΛΙΑ: ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟ∆ΟΥΛΟΥ FOR KEVIN.MURPHY CYPRUS
 

Tags Κρίστη Αγαπίου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Σπιτι, λαρνακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1743 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3557 s // Total time: 2.5300 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X