Μία διαφορετική εμπειρία στην Κοπεγχάγη! [εικόνες]


Μία διαφορετική εμπειρία στην Κοπεγχάγη! [εικόνες]

Το μέρος που επισκέφθηκα για πρώτη φορά και με εντυπωσίασε!

Χθες ήταν μια μέρα χαλαρή και δημιουργική για εμάς μιας και εκμεταλλευτήκαμε το day off που είχαμε και επισκεφτήκαμε ένα από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα μουσεία της Κοπεγχάγης. Κάποτε είναι ωραία να προσπαθούμε να βλέπουμε διαφορετικά μέρη. Από αυτά που δεν είμαστε συνηθισμένοι. Και οφείλω να ομολογήσω πως πέρασα όντως πολύ όμορφα και άξιζε τον κόπο!

Αυτό λοιπόν είναι το μουσείο μοντέρνας τέχνης και ονομάζεται Luisiana! Όσο ενδιαφέρον και ιδιαίτερο είναι εσωτερικά τόσο είναι και εξωτερικά. Έχει απίστευτη θέα τη θάλασσα ενώ περιτριγυρίζεται από το καταπράσινο δάσος! 

Αποτελείται από τρείς ορόφους και κάθε γωνιά του ανακαλύπτεις και μια θεματική έκθεση! Το μουσείο έχει στη διάθεσή του πάνω από 4.000 έργα τέχνης και το κάθε ένα είναι από μόνο του πολύ ξεχωριστό! Πίνακες, γλυπτά και άλλα πολλά! Υπάρχει, επίσης, ο κατάλληλος φωτισμός και η κατάλληλη μουσική όπου χρειάζεται! Κάνεις αν θες παράλληλα τη δική σου αγορά μιας και εκεί μπορείς να βρεις από ρούχα μέχρι και μικρά πραγματάκια για το σπίτι και όχι μόνο! 

Τέλος, μετά τη ξενάγηση μας καθίσαμε στη καφετέρια - εστιατόριο του μουσείου και απολαύσαμε το καφέ μας απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα!

Αυτά είχα να σας πω για σήμερα. Και αν τύχει και επισκεφτείτε την Κοπεγχάγη κάντε τη βόλτα σας από το μουσείο αυτό. Σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!

xxx 
 

Tags μαρια κορτζια, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, μουσειο, showbiz κύπρος, gossip, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6319 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2339 s // Total time: 1.8658 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X