Χριστιάνα Θεοδώρου: Μίλησε on air για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τα κιλά που πήρε και τα μηνύματα που τη στεναχώρησαν


Χριστιάνα Θεοδώρου: Μίλησε on air για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τα κιλά που πήρε και τα μηνύματα που τη στεναχώρησαν

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Όλα Καλά” και εξομολογήθηκε τη δύσκολη περίοδο που πέρασε πρόσφατα όσον αφορά στην υγεία της.

Η Χριστιάνα Θεοδώρου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια” φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 27 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή “Όλα Καλά”, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και τη φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε, με αποτέλεσμα να πάρει κάποια κιλά.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε πως είχε δεχθεί κάποια αρνητικά μηνύματα όσον αφορά στο σώμα της και θέλησε να απαντήσει μέσα από το instagram.

“Τελευταία μου είχαν πει ότι κάτι έκανα στο πρόσωπό μου, ότι φούσκωσα, ότι έκανα botox. Δεν το είχα λάβει πολύ υπόψη μου, ωστόσο, μου έστελναν μηνύματα. Όταν μου έστελναν περισσότερα μηνύματα, είπε ότι έπρεπε να απαντήσω. Είχα κάποια θέματα υγείας και έπρεπε να πάρω κάποια φαρμακευτική αγωγή, οπότε εγώ πήρα κάποια κιλά. […] Ένιωσα περίεργα, έπρεπε να αντιμετωπίσω το πρόβλημα που είχα και να δεχτώ το γεγονός ότι έβαλα κιλά και δεν μου έμπαιναν τα ρούχα μου”, είπε χαρακτηριστικά. 


 

Tags Χριστιάνα Θεοδώρου, υγεια, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6002 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3643 s // Total time: 2.9644 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X