Telethon: Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας 2019 


Telethon: Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας 2019 

Για ακόμα μια χρονιά το TELETHON και οι εταιρίες PETROLINA  και  PTT Aviation Services  θα πραγματοποιήσουν τη φιλανθρωπική εκδήλωση \"Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας\".

Φέτος το TELETHON θα πετάξει με τα φτερά της Cyprus Airways με προορισμό τη πανέμορφη Πράγα, τις ημερομηνίες 29 Μαρτίου – 1η Απριλίου 2019. Η τιμή του πακέτου είναι 395 ευρώ το άτομο με τη διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο. Οι κρατήσεις για το ταξίδι έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στη Louis Travel στον αριθμό 7777 8555. 

Το πακέτο περιλαμβάνει το αεροπορικό εισιτήριο με αποσκευή 23 κιλών, διαμονή τρία βράδια σε ξενοδοχείο 5 αστέρων με πρόγευμα σε δίκλινο δωμάτιο, ξενάγηση στη πόλη με Ελληνόφωνο ξεναγό, μεταφορές στη Πράγα, Αεροδρόμιο – Ξενοδοχείο – Αεροδρόμιο και όλους τους φόρους.

Το ταξίδι γίνεται εφικτό χάρη στην διαχρονική στήριξη της η PETROLINA και της συνδεδεμένης της εταιρείας PPT AVIATION SERVICES LTD.  
 
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την εκτίμηση μας, τόσο στους χορηγούς μας όσο και στους υποστηρικτές του Ταξιδιού που είναι οι Louis Travel, Cyprus Airways και Hermes Airport, οι οποίοι συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Μεγάλος Χορηγός TELETHON, ΟΠΑΠ Κύπρου

Στηρίζουν το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση Σίγμα

TELETHON από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και το Συνδέσμο Μυοπαθών Κύπρου
 

Tags TELETHON, Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας. ταξιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3284 s (253 Queries.) // Parse time: 0.4562 s // Total time: 2.7847 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X