Ειδική φροντίδα για ρυτίδες και σύσφιξη


Ειδική φροντίδα για ρυτίδες και σύσφιξη

Το νέο δίδυμο Extra-Firming της Clarins θα σου χαρίσει όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σου.

H Clarins παρουσιάζει τον Extra-Firming Phyto-Serum που προσφέρει άμεσο και ορατά διπλό αποτέλεσμα ανόρθωσης για ορατά πιο σφριγηλό δέρμα και την Extra Firming Eye, ένα σούπερ κοκτέιλ για σύσφιξη, ρυτίδες και φωτεινότητα.

Η Clarins λανσάρει το Extra-Firming Phyto-Serum έτσι ώστε η απώλεια σφριγηλότητας και φωτεινότητας δεν είναι πλέον ανησυχία για γυναίκες με ένα πολυάσχολο τρόπο ζωής. Μέρα με την μέρα, αυτός ο νέος ορός προσφέρει άμεσο και ορατά διπλό αποτέλεσμα ανόρθωσης για ορατά πιο σφριγηλό δέρμα, απαλή υφή δέρματος και σχηματισμένο περίγραμμα προσώπου.

Ένα άμεσα ορατό αποτέλεσμα ανόρθωσης χάρη στη δράση ενός συμπλέγματος συστατικών που αποτελείται από  δύο νέα σάκχαρα που συσφίγγουν το δέρμα. Ένα ορατό αποτέλεσμα ανόρθωσης μέρα με τη μέρα χάρη στο εκχύλισμα white lupine, την νέα φυτική ανακάλυψη της Clarins. Η ενέργεια του οποίου προσφέρει στο δέρμα ορατά πιο νεανική όψη.

Η απαλή, άνετη υφή σαν τζελ του Extra-Firming Phyto-Serum βοηθά στην απαλή σύσφιξη των χαρακτηριστικών του προσώπου. Μερικές σταγόνες είναι ότι χρειάζεστε, στο πρόσωπο, χωρίς μασάζ, πριν από την συνηθισμένη καθημερινή η νυχτερινή φροντίδα του δέρματός σας.

Extra Firming Eye

Αυτό το έξτρα-αισθητήριο Extra-Firming προϊόν για την περιοχή του ματιού δημιουργήθηκε ειδικά για να στοχεύσει τις προβληματικές περιοχές των γυναικών ηλικίας των 40: cow’s feet, φουσκώματα και μαύροι κύκλοι που συνδέονται με την ηλικία.

Ένα σούπερ κοκτέιλ για σύσφιξη, ρυτίδες και φωτεινότητα! Η Extra-Firming Eye είναι εμπλουτισμένη με συστατικά τα οποία έχουν επιλεχθεί προσεκτικά για την αποτελεσματική τους δράση στην περιοχή τους ματιού. Μετά από έρευνες η Clarins συγκέντρωσε μαζί 4 μαργαριτάρια που ενισχύουν το δέρμα ικανά να δημιουργήσουν ένα αγνό άσπρο φως. Με υπέρθεση της επιφάνειάς τους που αντανακλά το φως, αυτά τα μαργαριτάρια εγκλωβίζουν και ενισχύουν το φως και αντανακλούν μόνο το λευκό χρώμα που προάγει την διόρθωση και ακτινοβολία. Το αποτέλεσμα; Ένα φωτεινό αποτέλεσμα για όλους τους τύπους δέρματος.

Απαλή και ελαφριά, πλούσια και καθόλου λιπαρή, η υφή προσφέρει το ανακουφιστικό αποτέλεσμα ενός ορού και την άνεση ενός balm. Προσφέρει ένα αίσθημα άμεσης ευεξίας για την συγκεκριμένη ευαίσθητη περιοχή του ματιού.

Tags clarins Extra Firming Eye, clarins Extra-Firming Phyto-Serum, clarins, Anti-Aging, face, beauty, προσωπο, γήρανση, αντιγηρανση, Firming


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1977 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3563 s // Total time: 2.5540 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X