Κλέλια Γιασεμίδου: Η άγνωστη σχέση της με παίκτη του "Power of Love"


Κλέλια Γιασεμίδου: Η άγνωστη σχέση της με παίκτη του "Power of Love"

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για εκείνον και τη σχέση που έχει με τη νεαρή παρουσιάστρια και συνεργάτιδα της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ “Όλα Καλά”

Είναι Παφίτης, σπούδασε pastry chef στο Μάντσεστερ, ήταν γείτονας και φίλος της Κλέλιας Γιασεμίδου και τώρα είναι η νέα είσοδος στο Power of love! 

O Φάνος Χατζηπαναγιώτου είναι 27 ετών και πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα. Μια γυναίκα, όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος, πρέπει να έχει χιούμορ για να τον αντέξει. Εκείνο που τον συναρπάζει σε μια γυναίκα είναι να έχει καθαρό βλέμμα. Ο Φάνος δεν είναι ζηλιάρης, είναι όμως αθεράπευτα ρομαντικός. Δεν αντέχει μια ζηλιάρα σύντροφο και την γυναίκα εκείνη, που θα προσπαθήσει να τον ελέγξει και να περιορίσει την ελευθερία του. Αιτία χωρισμού είναι η πίεση από την σύντροφο του. Στα προτερήματά του βάλε την ηρεμία του την υπομονή του και το χιούμορ του.  Ενώ δεν  είναι ποτέ συνεπής στα ραντεβού εκτός δουλειά. Ο ίδιος όταν μπήκε στο παιχνίδι είπε "Είμαστε οι πιο ήρεμοι άνθρωποι εμείς οι Ζυγοί. Μπήκα στο παιχνίδι για να δοκιμάσω κάτι καινούργιο, να δω. Γενικότερα είμαι λίγο απογοητευμένος με το θέμα σχέση, λόγω δουλειάς και ωραρίου. Το ωράριο είναι και ο βασικός λόγος που χωρίζω συνήθως".


 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, φανος χατζηπαναγιωτου, Power of Love, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2355 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3497 s // Total time: 3.5852 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X