Το Αμερικανικό Κέντρο Μαστού γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας


Το Αμερικανικό Κέντρο Μαστού γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί...

Το Αμερικανικό Κέντρο Μαστού το οποίο βρίσκεται στο American Medical Center, συμπλήρωσε ένα χρόνο επιτυχούς λειτουργίας και το κύρος του επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι είναι ήδη πλήρες μέλος του "Breast Centers Network", του Διεθνούς Δικτύου Κλινικών που εξειδικεύονται αποκλειστικά στη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Όπως ανέφερε στη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου η Δρ. Γεωργία Κουλέρμου Πλαστικός Χειρουργός και Ογκοπλαστικός Χειρουργός, το Αμερικανικό Κέντρο Μαστού είναι το πρώτο ιδιωτικό Κέντρο Μαστού που έγινε δεκτό στο Διεθνές Δίκτυο Κέντρων Μαστού, καθώς ανταποκρίνεται σε όλες τις προδιαγραφές και τα κριτήρια της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας, γεγονός που το καθιστά ως Πρότυπο Κέντρο Αναφοράς στην Κύπρο για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Το Διεθνές Δίκτυο Κέντρων Μαστού, εξήγησε η Δρ. Κουλέρμου, περιλαμβάνει Πολυθεματικά Κέντρα Μαστού τα οποία ανταποκρίνονται στις απαραίτητες προϋποθέσεις και θεωρούνται ως Κέντρα Αναφοράς. Tα κέντρα που εντάσσονται στο δίκτυο, πρόσθεσε, συστήνονται από την Eusoma, Europa Donna και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το Αμερικανικό Κέντρο Μαστού, συνέχισε, έχει αναπτύξει επίσης συνεργασία με την Τράπεζα Ανάλυσης Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Σχολής Ογκολογίας ώστε να επιτευχθεί:

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery...

Tags Αμερικανικό Κέντρο Μαστού, κοσμικα, social life, socialite


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9607 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4554 s // Total time: 3.4161 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X