Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της! [βίντεο]


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο της! [βίντεο]

Το μοντέλο μίλησε σε συνέντευξή της για τον γάμο που πραγματοποίησε πριν από χρόνια και συζητήθηκε έντονα από τα media το τελευταίο διάστημα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε με τον Νίκο Κοκλώνη στη Σιγκαπούρη για τις ανάγκες της εκπομπής του και μεταξύ άλλων κλήθηκε να αναφερθεί στον γάμο της, ο οποίος ήρθε στο προσκήνιο πριν από μερικές εβδομάδες ξαφνιάζοντας όλους μας καθώς ήταν κάτι που δεν γνωρίζαμε για εκείνην.

Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!

“Κατάλαβες υπάρχει και η φήμη ότι είμαι παντρεμένη, είδες; Άλλο και αυτό και ακούστηκε μία φήμη ότι έχω μαλώσει και με την Γιάννα στο παρελθόν. Δεν σχολιάζω προσωπικά θέματα αλήθεια γιατί ειδικά αυτό το θέμα αφορά έναν άνθρωπο που δεν είναι στη δημοσιότητα, ένας άνθρωπος που είναι έχει το βήμα να απαντήσει και να μιλήσει. Ένας άλλος που δεν είναι του κάνεις κακό και τον προσβάλλεις και την οικογένεια του, είναι πολύ σημαντικό. Για μένα που είμαι γυναίκα είναι άκομψο να μιλάω για αυτό το θέμα”, είπε χαρακτηριστικά η κριτής του GNTM. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweeklygr: 


 

Tags ηλιανα παπαγεωργιου, Γαμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9461 s (234 Queries.) // Parse time: 0.4246 s // Total time: 3.3707 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X