Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2019;


Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου 2019;

Προβλέψεις για την τελευταία εβδομάδα του χειμώνα!   

ΚΡΙΟΣ

Άνθρωποι και γεγονότα δοκιμάζουν τα νεύρα σας σε όλο το φάσμα των συναναστροφών και των σχέσεών σας. Δείξτε κατανόηση σε εκείνους που εκτιμάτε, αλλά που αυτή την εβδομάδα έχουν άλλες ανάγκες από τις δικές σας. Υπερασπιστείτεή διαφυλάξτε τη δουλειά σας, χωρίς να ανοίγετε νέα μέτωπα αντιπαραθέσεων. Αποφύγετε κατά μέτωπο επιθέσεις αλλά και βιαστικές αποφάσεις.

ΤΙΡ Κλείστε ή τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες που χρονίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας παρασκηνιακός κίνδυνος μπορεί να εξελιχθεί σε δυσάρεστο γεγονός. Φροντίστε να μη λέτε ανεπιφύλακτα τη γνώμη σας. Τα κίνητρα των άλλων δεν συμβαδίζουν πάντα με τα δικά σας. Φανείτε προσεκτικοί καθώς ορατοί και αόρατοι κίνδυνοι καραδοκούν στο περιβάλλον της εργασίας. Υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές στο περιβάλλον.

ΤΙΡ Φροντίστε να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας απέναντι στην οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα εξωτερικά γεγονότα θα καθορίσουν το κλίμα της εβδομάδας και θα ρυθμίσουν τον παράγοντα «τύχη». Σας συμφέρει να συμμετέχετε, παρά να απέχετε από κοινές πρωτοβουλίες, τόσο στην εργασία όσο και στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Η οικονομική διαχείριση απαιτεί μεγάλη προσοχή. Οι φιλοδοξίες σας απαιτούν κάποια θυσία για να διευκολυνθούν. Η γνώμη των άλλων θα παίξει σημαντικό ρόλο σε πολλές πτυχές της ζωής σας.

ΤΙΡ Αναζητήστε πολύτιμους συμμάχους για την προώθηση των σχεδίων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας περνούν μια περίοδο καμπής, πριν μπουν σε περίοδο ανάκαμψης και σταθερότητας. Η πιθανότητα αλλαγής ή ανατροπής ενός σχεδίου φαντάζει ρεαλιστική. Απρόβλεπτες εξελίξεις σε ένα οικογενειακό ζήτημα θα σας αναστατώσουν προσωρινά, αλλά στα επαγγελματικά σας υπάρχει πιθανότητα να επιτύχετε κάτι δύσκολο και πολύ σημαντικό.

ΤΙΡ Σχεδιάστε τις κινήσεις σας και ανεφοδιαστείτε με δημιουργικές ιδέες.

ΛΕΩΝ

Αξιολογήστε τις εξελίξεις στις εμπορικές και νομικές υποθέσεις, τις σπουδές και τις μετακινήσεις. Υποστηρίξτε το συμφέρον σας μεθοδικά. Υπάρχει κίνδυνος από τους επιχειρηματικούς ανταγωνιστές. Αισθηματικά το διάστημα αυτό φέρνει παρεξηγήσεις. Κοινωνικά περιορίστε τις άσκοπες συναναστροφές.

ΤΙΡ Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες και οργανώστε καλύτερα τα πρακτικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δοκιμάζεται η υπομονή και η αντοχή σας από κάποια έκτακτα περιστατικά. Ωφελείστε από μια αναβολή μιας οφειλής σας. Οι εκκρεμότητες με καταβολή φόρων και ασφαλιστικών εισφορών απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή. Ένα φαινομενικάαδιάφορο γεγονός θα αλλάξει την καθημερινότητά σας, χωρίς όμως να σας προκαλέσει ζημιές.

ΤΙΡ Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα επιφυλάσσει επεισόδια στον αισθηματικό τομέα. Χρειάζεται προσοχή ώστε να μη λειτουργήσετε εγωιστικά. Είναι ένα διάστημα με δυσκολίες στις επαγγελματικές συνεργασίες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα μέχρι τώρα πεπραγμένα σας.

ΤΙΡ Παραμείνετε επιφυλακτικοί σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αναμετρήσεις και τα προσωπικά στοιχήματα κρύβουν κινδύνους που πρέπει να αποφύγετε έξυπνα αυτή την εβδομάδα. Το επαγγελματικό περιβάλλον απαιτεί να είστε σε εγρήγορση καθώς αλλάζει η καθημερινή σας δραστηριότητακαι υπάρχουν κρυφοί ανταγωνισμοί. Οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή και σχεδιάστε προσεκτικά τις κινήσεις που στο μέλλον θα αποδώσουν καρπούς.

ΤΙΡ Φροντίστε να είστε σωστοί στις δηλώσεις ή στην κριτική σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει έντονη δημιουργικότητα αλλά και νευρικότητα. Οι πιο ανυπόμονοι κινδυνεύετε περισσότερο, καθώς λειτουργείτε κατά μέτωπο και χωρίς ασφαλιστικές δικλίδες. Ένα γεγονός σάς υποχρεώνει να αναθεωρήσετε συνήθειες και πρότυπα και ένας εχθρός κάνει την εμφάνισή του στο περιβάλλον της εργασίας σας.

ΤΙΡ Αξιολογήστε σωστά τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεγονότα στο οικογενειακό περιβάλλον φέρνουν εκνευρισμό, διαμάχες, ανταγωνισμό και αστάθεια. Ένας έξυπνος συμβιβασμός θα σας επέτρεπε να διατηρήσετε προνόμια και μέρος της αυτονομίας σας. Οι διαφωνίες με τους δικούς σας ανθρώπους υποσκάπτουν τη σταθερότητα και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Παραδεχτείτε τα λάθη σας και εφαρμόστε τακτική ύφεσης, αν σας συμφέρει να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΤΙΡ Επιδιώξτε την επιμόρφωση και εκπαίδευση στο επαγγελματικό πεδίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία βάλλεται και είναι πιθανόν να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα σας απομακρύνουν από τον στόχο σας. Παραμείνετε προσηλωμένοι, αλλά μην υπολογίζετε σε ουσιαστική υποστήριξη των άλλων. Οικονομικά θα έχετε μια θετική είδηση. Επίσης, κάποιοι συγγενείς δεν είναι δεκτικοί στη συνεννόηση για κοινά σας προβλήματα.

ΤΙΡ Ελέγξτε την ερωτική σας ζήλια και την οικονομική σας ανασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Διαφυλάξτε την περιουσία σας και κινηθείτε συντηρητικά στη διαχείριση του εισοδήματός σας. Είναι ένας ευαίσθητος τομέας που απαιτεί σοφία και προσήλωση στους κανόνες που τονδιέπουν. Αν οι εξελίξεις είναι θετικές, αλλάζει και η ψυχολογία σας και αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σε άλλους τομείς, όπως τα αισθηματικά σας.

Πηγή: peoplegreececom

Tags ζωδια, εβδομαδιαίες προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5038 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3888 s // Total time: 2.8926 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X