Oscars 2019: Οι προβλέψεις για τα βραβεία λίγες ώρες πριν τη μεγάλη απονομή!


Oscars 2019: Οι προβλέψεις για τα βραβεία λίγες ώρες πριν τη μεγάλη απονομή!

Το σημαντικότερο κινηματογραφικό φεστιβάλ του πλανήτη βρίσκεται μία ανάσα μακριά και το Check In κάνει τις προβλέψεις του. 

Ποια ταινία θα "σαρώσει" στα φετινά βραβεία Όσκαρ; Το μεγάλο φαβορί είναι αναντίλεκτα το "Roma" του Alfonso Cuarón. Υπάρχει περίπτωση το "The Favourite" να κάνει την έκπληξη; Θα καταφέρει ο Γιώργος Λάνθιμος να πάρει το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας; Glenn Close ή Olivia Colman; Ή μήπως η Lady Gaga έχει "κρυφούς" άσους στο μανίκι; 

Απόψε το βράδυ, τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας θα περπατήσουν στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater του Λος Άντζελες, όπου θα πραγματοποιηθεί η 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που τα Όσκαρ δεν θα έχουν παρουσιαστή, αφού κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 1989. 

Αν και ο μέγιστος αριθμός είναι δέκα, εντούτοις φέτος οκτώ φιλμ διεκδικούν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματάκι της Καλύτερης Ταινίας. Προκείται για τα: "Black Panther", "BlacKkKlansman", "Bohemian Rhapsody", "The Favourite", "Green Book", "Roma", "A Star is Born" και "Vice". 

Λίγες ώρες πριν τη λαμπερή τελετή, το Check In κάνει τις δικές του προβλέψεις για τους μεγάλους νικητές στις 5 σημαντικότερες κατηγορίες, αλλά και τις πιθανές ανατροπές που μπορεί να συμβούν.

Δείτε αναλυτικά στο Check In όλες τις υποψηφιότητες και τις προβλέψεις του κινηματογραφικού συντάκτη
 

Tags oscars 2019, βραβεια, απονομη, προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3783 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2425 s // Total time: 2.6209 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X