Άντρη Καραντώνη: Η μεγάλη αποκάλυψη που έκανε on air για την εκπομπή της! [βίντεο]


Άντρη Καραντώνη: Η μεγάλη αποκάλυψη που έκανε on air για την εκπομπή της! [βίντεο]

Σίγουρα θα ενθουσιάσει τους τηλεθεατές της “Παραδοσιακής Βραδιάς” με τα νέα που ανακοίνωσε στον αέρα!

Η Άντρη Καραντώνη, παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ “Παραδοσιακή Βραδιά”, φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 22 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μία αλλαγή που θα γίνει στην εν λόγω εκπομπή και αφορά στην ημέρα προβολής της.

Διαβάστε ακόμα: Άντρη Καραντώνη: Ποια τηλεοπτική πρόταση αρνήθηκε;

Η “Παραδοσιακή Βραδιά”, η οποία λόγω έναρξης του “Survivor: Ελλάδα - Τουρκία”, μεταφέρθηκε την Πέμπτη. Ωστόσο, και λόγω πολλών μηνυμάτων που έστειλε ο κόσμος, οι ιθύνοντες του σταθμού φαίνεται να αποφάσισαν να τοποθετήσουν ξανά την εκπομπή το Σάββατο, αρχής γενομένης από το Σάββατο, 2 Μαρτίου. 

“Μας έχουν ανακοινώσει από το κανάλι ότι η Παραδοσιακή Βραδιά από το ερχόμενο Σάββατο, 2 Μαρτίου, πηγαίνει πίσω στο Σάββατο […] Δεν είχα επιλογή να πως την άποψή μου, ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να γίνει. Σεβόμαστε όλα αυτά που αποφασίζει το κανάλι. Στηρίζουμε την εκπομπή…”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags αντρη καραντωνη, παραδοσιακη βραδια, με αγαπη χριστιανα, χριστιανα Αριστοτελους, εκπομπη, αλλαγή, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3335 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3706 s // Total time: 2.7041 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X