Εκτεθειμένη η Έβελυν Καζαντζόγλου! [βίντεο]


Εκτεθειμένη η Έβελυν Καζαντζόγλου! [βίντεο]

Η συνεργασία που είχε ανακοινωθεί και τελικά θα αναλάβει άλλο επώνυμο πρόσωπο.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική showbiz, το όνομα της οποία είχε ακουστεί πριν από μερικές εβδομάδες ως βέβαιο για να παρουσιάζει το backstage στο φετινό  X-Factor.

Ωστόσο, χθες, 22 Φεβρουαρίου, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ενημερωθήκαμε πως οι ιθύνοντες του Open αποφάσισαν να βάλουν στα backstage τον νεαρό τραγουδιστή, Άρη Μακρή. 

Διαβάστε ακόμα: Έβελυν Καζαντζόγλου – Γωγώ Αλεξανδρινού: Φόρεσαν το ίδιο κοστούμι 

“Θα σας αποκαλύψω ποιος θα βρίσκεται στα παρασκήνια του X-Factor. Είναι τραγουδιστής, λατρεύουν τα κορίτσια, έχει συμμετέχει σε πολλά μιούζικαλ. Ξεχνάμε την Ευαγγελία Αραβανή και την Έβελυν Καζαντζόγλου που είχαν ακουστεί.  Έχουν συνεργαστεί με την Δέσποινα Βανδή. Ο Άρης Μακρής, πολύ αγαπημένος τραγουδιστής και ηθοποιός, και εξαιρετικός, στο Mamma Mia που τον είχα δει ήταν εκπληκτικός. Γνωρίζει από μουσική και είναι πολύ σημαντικό που και ο παρουσιαστής και η παρουσιάστρια ξέρουν από μουσική”, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreececom: 

 

 

Tags Έβελυν Καζαντζόγλου,X-Factor,showbiz κύπρος,gossip,green room,backstage,Αρης μακρης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5338 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3487 s // Total time: 2.8825 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X