Δεξίωση... με το δεξί, από την αρχή!


Δεξίωση... με το δεξί, από την αρχή!

Αρχίζει η νέα σεζόν Γάμων και Βαπτίσεων και εσείς ψάχνετε τον καλύτερο χώρο για να απολαύσετε τη μεγάλη σας γιορτή. Αλλά τι ακριβώς πρέπει να απαιτείτε από τον χώρο δεξίωσής σας; 

Στον γάμο και στα βαφτίσια, δύο από τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής μας, παρά το γεγονός πως αλλάζουν κάθε χρόνο οι τάσεις και τα γούστα, υπάρχουν κάποιες ανάγκες που παραμένουν πάντα σταθερές. Θέλουμε να περάσουμε καλά - και εμείς και οι καλεσμένοι μας, να μας εκφράζει απόλυτα ο χώρος όπου θα διασκεδάσουμε μετά την τελετή, και βέβαια, να αποφύγουμε όσο περισσότερο είναι δυνατό, το άγχος και την ταλαιπωρία. 

Γι’ αυτό το λόγο, η επιλογή του χώρου δεξίωσης είναι πολύ σημαντική, αφού αυτός θα καθορίσει την ποιότητα της εμπειρίας, και ιδανικά θα κάνει τον σχεδιασμό της μεγάλης ημέρας, πολύ πιο ομαλό.  Αλλά τι ακριβώς πρέπει να ζητάμε από ένα χώρο που πρόκειται να μας χαρίσει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας; 

1)    Φανταστικό Catering: Ως γνωστό, όσο καλύτερο είναι το φαγητό, τόσο καλύτερα περνάμε. Επιλέξτε χώρο που σας δίνει εξατομικευμένες επιλογές, προσιτά πακέτα και ψαγμένα πιάτα, που όχι μόνο θα ικανοποιήσουν, αλλά θα εντυπωσιάσουν. 
2)    Χώρος - Έμπνευση: Αν και βέβαια παίζει μεγάλο ρόλο η διακόσμηση, ο ίδιος ο χώρος που θα επιλέξετε, πρέπει να σας εμπνέει από την πρώτη ματιά. Προτιμήστε μεγάλες αίθουσες που προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες σας, με ευέλικτο φωτισμό, μεγάλα παράθυρα και υπέροχη θέα. 
3)    Κατάλληλο Ambience: Ο χώρος πρέπει να έχει τη δυνατότητα να προσφέρει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε ξεχωριστή ανάγκη. Σιγουρευτείτε πως προσφέρεται καλός ήχος για ζωντανή μουσική ή DJ και δυνατότητα εμπλουτισμού με διακοσμητικές λεπτομέρειες, σε περίπτωση που η εκδήλωσή σας ακολουθεί κάποια ιδιαίτερα θεματική ή χρωματική παλέτα. 
4)    Έμπιστη Ομάδα: Πρέπει να νιώσετε απόλυτη σιγουριά με την ομάδα που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε το όνειρό σας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ξέρετε πως έχετε δίπλα σας εξειδικευμένα άτομα που ζουν και αναπνέουν το όραμά σας και που θα φροντίσουν για κάθε λεπτομέρεια καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. 

Τη ζωή σας την μετράτε στις μεγάλες σας στιγμές. Έτσι φροντίστε να επιλέξετε χώρο δεξίωσης που σας προσφέρει την σιγουριά που χρειάζεστε, για να τις απολαύσετε. Σιγουριά όπως αυτή που προσφέρει ο χώρος δεξίωσης  γάμων και βαπτίσεων Columbia Plaza Venue Centre στη Λεμεσό, ο οποίος αποδεδειγμένα πληροί και υπερβαίνει κάθε προσδοκία με επαγγελματισμό και δημιουργικότητα. 

Ένας σύγχρονος πολύχωρος με πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό και προσωπική προσέγγιση που λαμβάνει υπ’ όψη όλα τα δικά σας «θέλω», το στιλ και τον προϋπολογισμό σας. Με μια έμπειρη ομάδα που μπορείτε να εμπιστευτείτε για τη διοργάνωση και φιλοξενία των πιο σημαντικών εκδηλώσεων της ζωής σας, το Columbia Plaza Venue Centre κάνει τα αδύνατα δυνατά κάθε φορά, για να μετατρέψει τις πιο μεγάλες σας στιγμές... σε απίθανες και αξέχαστες αναμνήσεις που θα θυμάστε πάντα με χαμόγελο.  

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού με την ομάδα συντονισμού, καλέστε στο 25 278000,  επισκεφθείτε το www.columbiaplaza.com ή στείλτε e-mail στο venuecentre@columbiaplaza.com.

*Sponsored Content

Tags δεξιωση, Γαμος, columbia, columbia plaza


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6287 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3772 s // Total time: 3.0059 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X