Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται προς όφελός σας πλέον, αγαπητοί Κριοί! Αρχίστε να πορεύεστε προς την υλοποίηση των σχεδίων σας και θα δείτε ότι προχωράτε με περισσότερη ευκολία. Αξιοποιήστε όλα τα ταλέντα σας στο έπακρο, είστε πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας!

Ταύρος

Έχετε μια τάση να χαραμίζετε τον χρόνο σας σε ανούσιες λεπτομέρειες, αγαπητοί Ταύροι.

Αυτή η άσκοπη σπατάλη της ενέργειάς σας είναι ο λόγος που σας προκύπτουν προβλήματα εκεί που δεν θα έπρεπε.

Αλλάξτε τακτική, εστιάστε στους στόχους σας και κινηθείτε με θετική οπτική. Θα δείτε ότι όλα θα αρχίσουν να εξελίσσονται πιο εύκολα και θα υλοποιήσετε περισσότερα από τα όνειρά σας!

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε το αίσιο πλανητικό σκηνικό, αγαπητοί Δίδυμοι! Τα υψηλά επίπεδα της ενέργειάς σας θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε όσο μπορείτε περισσότερες υποχρεώσεις. Πάρτε στα χέρια σας τα ηνία της ζωής σας: Πρέπει να προχωρήσετε στις αλλαγές που ξέρετε ότι πρέπει να γίνουν αλλά αναβάλετε εδώ και καιρό. Η επιτυχία που θα σημειώσετε, θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και ώθηση. Παρακάμψτε κάποιες προσωρινές προκλήσεις που θα προκύψουν, στον τομέα επικοινωνίας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας!
 

Καρκίνος

Η υπομονή και η ψυχραιμία θα αποδειχθούν καθοριστικοί παράγοντες για τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Καρκίνοι! Έχετε πολλά να κάνετε – αλλά θεωρείτε ότι ο χρόνος δεν σας αρκεί και το σύμπαν σας φαντάζει εχθρικό. Να ξέρετε ότι αν κινηθείτε με λογική και πρόγραμμα, θα αντεπεξέλθετε γρήγορα σε όλες τις υποχρεώσεις σας!

Λέων

Σήμερα ενδέχεται να νιώσετε εξουθενωμένοι πνευματικά και σωματικά, αγαπητοί Λέοντες. Ενώ θα επιλύετε ένα πρόβλημα, θα ανακύπτει ένα καινούργιο. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες δεν θα είναι στην καλύτερη φάση τους, γι’ αυτό είναι καλύτερα να αποφύγετε σημαντικές επαφές. Αφιερώστε αυτό τον χρόνο στην διευθέτηση εκκρεμοτήτων που σας είναι πιο προσιτές. Εστιάστε στην πορεία που έχετε χαράξει!

Παρθένος

Η ταχύτητα με την οποία θα προκύπτουν οι εξελίξεις μπορεί να σας αποσυντονίσει κάπως, αγαπητοί Παρθένοι! Επειδή τα «στραβοπατήματα» μπορεί να αποβούν μοιραία, φροντίστε να παραμένετε ρεαλιστές και να πατάτε γερά τα πόδια σας στο έδαφος. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αποφύγετε τους σκοπέλους και να κλείσετε τη μέρα με θετικό πρόσημο!

Ζυγός

Το σύμπαν σας καλεί να μετράτε τα λόγια και τις πράξεις σας περισσότερο, αγαπητοί Ζυγοί! Θα είναι εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις και να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν θα είναι ευχάριστες. Όμως δεν πρέπει να κατεβάσετε τα «ρολά» και να απομονωθείτε από όλους και όλα: Κάτι τέτοιο θα είχε αρνητικό κόστος στη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Αρκεί να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας και να διατηρήσετε τον έλεγχο των κινήσεών σας!

Σκορπιός

Κάποια προβλήματα προβάλλουν το κεφάλι τους, αγαπητοί Σκορπιοί. Αυτά θα απαιτήσουν μεγάλο ποσοστό της πνευματικής και σωματικής σας ενέργειας για να βρείτε λύσεις. Θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε εγκαίρως, ώστε να οπλιστείτε με υπομονή και σύνεση. Έτσι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε της συγκυρίας και να χειριστείτε τα πάντα με επιτυχία!

Τοξότης

Τα άστρα σας χαμογελούν χαρωπά, αγαπητοί Τοξότες! Σε συνδυασμό με τη δυναμική σας και την επαναστατική σας διάθεση, θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σημαντικές αλλαγές που θέλετε για το μέλλον σας. Χαράξτε τη νέα σας πορεία, που θα σας οδηγήσει στη γαλήνη και την ικανοποίηση που αποζητάτε. Οι στρατηγικές σας θα γίνουν πιο αποδοτικές, η οπτική σας θα παραμείνει αισιόδοξη και η επιτυχία θα φέρει το δικό σας όνομα!

Αιγόκερως

Υπάρχουν κάποια θέματα στη ζωή σας που αντιστέκονται σε κάθε διαλεύκανσή τους, αγαπητοί Αιγόκεροι. Το γεγονός είναι ότι αντί να μειώνονται, δυσκολεύουν πιο πολύ όσο περνά ο καιρός. Σήμερα ενδώστε στην παρόρμησή σας να κάνετε σημαντικές αλλαγές, προκειμένου να διευθετήσετε τις εκκρεμότητές σας. Μόνο με υπομονή και σύνεση θα μπορέσετε να εξελίξετε την πορεία σας!

Υδροχόος

Προσέξτε τα λόγια σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Το επικοινωνιακό σας ταλέντο βρίσκεται σε κάμψη, γι’ αυτό είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Τα δυσνόητα μηνύματα και οι διαφωνίες θα σας αναστατώνουν. Προτιμήστε συνειδητά να υιοθετήσετε ουδέτερη και διακριτική στάση προς τους πάντες και τα πάντα. Η διπλωματία και η ελαστικότητά σας είναι τα εργαλεία που πρέπει να επιστρατεύσετε σήμερα!

Ιχθύες

Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο και νιώθετε πολύ πιεσμένοι, αγαπητοί Ιχθύες. Έχετε αναλάβει παραπάνω από όσα μπορείτε να χειριστείτε, γι’ αυτό δεν βρίσκετε από ποιο σημείο να αρχίσετε. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην ανοίξετε και νέα μέτωπα, αν δεν ολοκληρώσετε τα ήδη υπάρχοντα. Κάντε ένα βήμα την κάθε φορά, με λειτουργική στρατηγική και ψυχραιμία!

Πηγή: astro-live.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6890 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2908 s // Total time: 2.9798 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X