Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πως έγινε η γνωριμία του Μάκη Παντζόπουλου με τα παιδιά της


Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πως έγινε η γνωριμία του Μάκη Παντζόπουλου με τα παιδιά της

Η παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά για τη γνωριμία του συζύγου της με τα παιδιά της από τον προηγούμενο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο. 

Η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή τη συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη στην Ελεονώρα Μελέτη, αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης, 20 Φεβρουαρίου, πως ο Μάκης Παντζόπουλος γνώρισε τα τρία της παιδιά, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια. 

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Βόλτα στην Αθήνα με τη Λάουρα, τη Βαλέρια και τη μικρή Μαρίνα

“Ότι και να σκέφτεται ένα παιδί μικρό δεν σκέφτεται το ίδιο όταν μεγαλώνει. Σας το λέω και ως προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί λειτουργεί έτσι, δε θέλει να χάσει τη μητέρα του. Το παιδί όταν μεγαλώνει και αρχίζει να ζει τη δική του ζωή και αισθάνεται ότι ο γονιός του είναι μόνος αισθάνεται μεγάλη ευθύνη και ανασφάλεια. “Πού τη αφήνω μόνη της; Εμένα μου επιτρέπεται που την αφήνω πίσω και να ζω τη ζωή μου;”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Κατόπιν, η Μενεγάκη συμπλήρωσε λέγοντας: “Υπάρχει τίποτα πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει το γονιό του καλά, με χαμόγελο, ήρεμο […] Δεν είναι εύκολο να βάζεις ένα νέο άνθρωπο στη ζωή των παιδιών αλλά έχει να κάνει και με την ηλικία. Σε μια ηλικία της εφηβείας δεν είναι το ίδιο εύκολο να πρέπει να δοκιμάσουν τα όρια τους και να το διαχειριστούν. Όσο πιο μικρά τα παιδάκια και όσο πιο καλά το χειριστεί ο γονιός τόσο καλύτερα είναι”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweeklygr: 


 

Tags ελενη μενεγακη, Μάκης Παντζόπουλος, γνωριμια, παιδια, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9951 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2450 s // Total time: 3.2401 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X