Κρίστη Αγαπίου: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της


Κρίστη Αγαπίου: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της

Η μέλλουσα μανούλα μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της μέχρι στιγμής.

Η Κρίστη Αγαπίου και ο σύζυγός της, Πανίκος Λειβαδιώτης διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική τους ζωή καθώς περιμένουν τον πρώτο καρπό το έρωτά τους, την κόρη τους.

Διαβάστε ακόμα: Κρίστη Αγαπίου: Σήκωσε τη ζακέτα και μας έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα! 

Το πανέμορφο μοντέλο και μέλλουσα μανούλα, ανήρτησε μία εικόνα, όπου μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στην 28η εβδομάδα της κύησής της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα βιώματά της μέχρι αυτή την περίοδο. 

“Εγκυμοσύνη: Για άλλους ένα όμορφο ταξίδι και για μερικούς άλλους ένα δύσκολο ταξίδι. Στην 28η εβδομάδα κύησης θέλω να πω πως νιώθω πολύ ευγνώμων και τυχερή που δεν είχα θέματα εκτός από την επιθυμία για ύπνο όλη την ώρα, κατά το πρώτο τρίμηνο. Μπαίνοντας στο τρίτο τρίμηνο, βαραίνω όλο και περισσότερο καθώς αυτό το μικρό σποράκι μεγαλώνει και συνεπώς η πλάτη μου αρχίζει να πονάει αλλά εξακολουθώ να κάνω ότι έκανα και πριν. Το σώμα αλλάζει και είναι πολύ σημαντικό να αποδεχθείς αυτές τις αλλαγές […]”, έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της. 


 

Tags Κρίστη Αγαπίου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1628 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3711 s // Total time: 2.5339 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X