Girl Of Now Forever: Το νέο άρωμα του οίκου Elie Saab είναι άκρως ανοιξιάτικο


Girl Of Now Forever: Το νέο άρωμα του οίκου Elie Saab είναι άκρως ανοιξιάτικο

Μία εύθραυστη μυρωδιά στο ακαταμάχητο ormond flower και τις εθιστικές του νότες από αμύγδαλο και πορτοκάλι.

Το 2017, η παρέα του Girl Of Now αποκάλυψε τη μαγευτική της λάμψη με το οrmond flower, ένα μοναδικό λουλούδι, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον Elie Saab, με αμύγδαλο και ανθούς πορτοκαλιού. Η νεότητα, η μαγνητική ομορφιά και η αιώνια φιλία έχουν αφήσει το σημάδι τους στους δρόμους του Παρισιού. Τώρα, η παρέα επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια.

 #FOREVERFUN

Η εκθαμβωτική λάμψη της παρέας του Girl Of Now φεύγει από την γαλλική πρωτεύουσα και κατευθύνεται στην Ibiza, όπου είναι ήδη καλοκαίρι. Η παρέα του Girl of Now βρίσκεται στη πισίνα. Έχουν σκάσει στα γέλια, βγάζουν selfies, μοιράζονται μυστικά και χορεύουν. Η ζωή λάμπει, και είναι απλά πιο διασκεδαστική. Μία στιγμή φιλίας θα διαφυλαχτεί για πάντα. Πριν να ξεκινήσει από την αρχή, ξανά και ξανά!

 #FOREVERADDICTIVE

Οι δημιουργοί του αρώματος Sophie Labbe and Dominique Ropion φέρνουν μία εύθραυστη μυρωδιά στο ακαταμάχητο ormond flower και τις εθιστικές του νότες από αμύγδαλο και πορτοκάλι. Καθώς οι νότες ενώνονται, μία νέα ιστορία αρχίζει: πιο δροσερή, πιο πολύχρωμη και περισσότερο διασκεδαστική! Η τολμηρή αισιοδοξία συγχωνεύεται με ένα αναζωογονητικό κύμα Λιβανέζικης λεμονάδας - μια παραπομπή στον σχεδιαστή - στην οποία οι νότες από Lemon Zest και Rasberry εμπλέκονται. Η κομψή και χαρούμενη θηλυκότητα εκφράζεται με rosa cassia, το νέο και μοναδικό rose - blackcurran απόσταγμα. Το αξέχαστο αποτύπωμα από patchouli φωλιάζει μέσα από το αισθησιακό cashmeran και vanilla. Είναι ένας ύμνος για τη νεότητα, τη φιλία, τη ζωή!

 #FOREVERPINK

Το πρωτότυπο κομψό μπουκάλι κοσμείται στο λαιμό με ένα νέο σχέδιο κοραλλί λουλουδιών που ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα του χυμού. Πιο ποπ, πιο διασκεδαστικό, αλλά το ίδιο couture! Tο κουτί του Girl Of Now Forever διαθέτει το χαρακτηριστικό μπλε, αλλά με νέες αποχρώσεις σε ένα ανεμοστρόβιλο λουλουδιών που συνδυάζει coral azalea, sunset pink και mandarin red.

Το Girl of Now Forever διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Beauty Line σε 3 μεγέθη 30ml, 50ml & 90ml.

Tags elie saab girl of now forever, perfume, beauty, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0053 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0312 s // Total time: 0.0365 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X