Dolce&Gabbana: Tο δεύτερο κεφάλαιο της ιστορίας του αρώματος The Only One


Dolce&Gabbana: Tο δεύτερο κεφάλαιο της ιστορίας του αρώματος The Only One

Περιτυλιγμένο από ένα αισθησιακό κόκκινο πέπλο,  το The Only One 2 συνεχίζει τη floriental κληρονομιά της σειράς The Only One.

Έχοντας νότες κόκκινου τριαντάφυλλου στην κάρδια, το νέο άρωμα γιορτάζει τη The Only One γυναίκα - που είναι δυναμική και ακαταμάχητη. Παραμένει το επίκεντρο της προσοχής, τώρα περισσότερο από ποτέ. Μοναδική, γοητευτική, μαγνητίζει τα βλέμματα, ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να το αποκτήσει.

Το άρωμα

Περιτυλιγμένο από ένα αισθησιακό κόκκινο πέπλο,  το The Only One 2 συνεχίζει τη floriental κληρονομιά της σειράς The Only One με μία μεθυστική νέα μυρωδιά,  που ενισχύεται με fruity red notes.

H iconic υπογραφή του The Only One, με καφέ και βιολέτα, επανεμφανίζεται με powdery κόκκινα τριαντάφυλλα, το σύμβολο της αγάπης και της αποπλάνησης.  Οι νότες κορυφής είναι κόκκινα μούρα, αχλάδι και φρέζια και συνδυάζονται με τις νότες στην καρδιά του αρώματος, απόσταγμα κόκκινου τριαντάφυλλου, βιολέτα και καφέ, δίνουν μια ζεστή και αισθησιακή αύρα στο άρωμα. Οι απαλές και γλυκές νότες του tonka bean και πατσούλι στη βάση του αρώματος ενισχύουν την εθιστική του ιδιότητα και την διάρκεια του στο δέρμα.

Η συσκευασία

Λάμπει σαν πολύτιμος λίθος, ένα στολίδι της κολεξιόν Dolce&Gabbana Alta Gioielleria, το μπουκάλι  επαναπροσδιορίζεται έχοντας την απόχρωση και λάμψη από ρουμπίνι. Το μπουκάλι θυμίζει το ίδιο iconic χρώμα του έρωτα και της επιθυμίας καθώς τα κόκκινα συστατικά του αρώματος διατηρούν τη γραφική  αρχιτεκτονική μορφή του The Only One. Η λεπτομέρεια του χρυσού δακτυλιδιού αντανακλά την λάμψη και γοητεία της The Only One γυναίκας, ενώ το σενάριο θυμίζει τη αποπλανητική μορφή της γυναικείας σιλουέτας. Τα στοιχεία αυτά μαζί δημιουργούν μία διαχρονική έλξη.

Η διαφήμιση

Σε ένα πολύχρωμο διαφημιστικό σποτ από τους Morelli Brothers σε μία παραδοσιακή ιταλική ταβέρνα  τη Trastevere στην Ρώμη, η Βρετανίδα ηθοποιός Emilia Clarke ενσωματώνει τη δυναμική γυναίκα. Βρίσκεται σε μία οικεία στιγμή με τον αγαπημένο της και είναι πιο δυναμική και αισθησιακή από ποτέ. Η μαγνητική αύρα της Emilia και τα σκούρα κόκκινα χείλη της λένε μία καινούργια ιστορία, αυτήν της ακαταμάχητης επιθυμίας. 

 

Tags Dolce&Gabbana The Only One 2, DOLCE&GABBANA, The Only One 2, beauty, perfume, Ομορφια, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5232 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4326 s // Total time: 2.9559 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X