Τα 5 ψυχολογικά στάδια που περνάς πριν κόψεις τα μαλλιά σου κοντά


Τα 5 ψυχολογικά στάδια που περνάς πριν κόψεις τα μαλλιά σου κοντά

Όλα όσα σε απασχολούν λίγο πριν κόψεις τα μαλλιά σου κοντά.

Δεν γίνεται να μην έχεις καταλάβει ότι τα κοντά μαλλιά είναι ένα από τα πιο hot trends στον χώρο της ομορφιάς τα τελευταία τουλάχιστον 3 χρόνια! Όποιο, όμως, κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σου, όταν πας να τα κόψεις, σίγουρα μέσα σου βιώνεις μία εσωτερική πάλη και το άγχος του αποχωρισμού. Είναι βέβαιο πως ένα κούρεμα κάνει πολύ καλό στην τρίχα σου, αλλά το συναίσθημα δεν παύει να είναι συναίσθημα.

Πιο κάτω θα δεις ποια είναι αυτά τα πέντε συναισθήματα που νιώθεις και προσπάθησε να μην σε επηρεάσουν…

Αναποφασιστικότητα: Θέλεις πολύ να ανανεώσει το hair look σου αλλά σκέφτεσαι αν η αλλαγή θα σου ταιριάζει. Η καλύτερη λύση είναι πριν κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο να το σκεφτείς καλά. Κοιτάξου στον καθρέφτη και αποφάσισε. Δεν χρειάζεται να πιεστείς και τελικά να μην σ’ αρέσει το αποτέλεσμα.

Αποφασιστικότητα: Σίγουρα αυτό έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με το παραπάνω, αλλά μόλις πάρεις την απόφασή σου, τελείωσε. Θα γίνει και έχεις ήδη κλείσει το ραντεβού σου. Τώρα πια είσαι σίγουρη για το κοντό μήκος και πολύ αποφασισμένη, αλλά τι είδους κοντό θα επιλέξεις; Ποιο σου ταιριάζει περισσότερο; Και πάλι είσαι πίσω στο μηδέν και ψάχνεσαι. Αλλά τι πειράζει; Αφού στο τέλος θα είσαι σίγουρη, χαρούμενη με τον εαυτό σου και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Φόβος: Έχεις κλείσει ραντεβού και κάθεσαι ήδη στην καρέκλα του κομμωτηρίου κρατώντας τη φωτογραφία του look που θέλεις να υιοθετήσεις. Ξαφνικά τα ερωτηματικά για το εάν θα σου ταιριάζει το συγκεκριμένο κόψιμο γυροφέρνουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και συζήτησε το με τον κομμωτή σου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον ειδικό που εμπιστεύεσαι για να σε βοηθήσει να σκεφτείς τον εαυτό σου με κοντό μήκος, πριν αποφασίσετε το ακριβές κούρεμα.

Ενθουσιασμός: Κι ενώ ακόμη ο κομμωτής δεν έχει ολοκληρώσει τη νέα σου κουπ, εσύ κοιτά στο πάτωμα τις κομμένες τούφες και συνειδητοποιείς ότι πλέον έκανες την μεγάλη αλλαγή και με ενθουσιασμό παρακολουθείς για να μη χάσεις ούτε ένα μυστικό styling για τα κοντά πλέον μαλλιά σου.

Ξεκάθαρη χαρά: Όταν περάσουν λίγες μέρες και έχει συνηθίσει το καινούργιο σου κούρεμα ξεχνάς όλα όσα ένιωθες πριν. Αυτό που νιώθεις τώρα είναι αυτοπεποίθηση καθώς όλοι σχολιάζουν θετικά το νέο σου κοντό look.

Tags short hair, beauty, hair, μαλλιά, Ομορφια, κοντα μαλλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1050 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3454 s // Total time: 2.4504 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X