Η ανυπομονησία μου είναι τεράστια για αυτό που έρχεται!


Η ανυπομονησία μου είναι τεράστια για αυτό που έρχεται!

ΟΙ ηλιόλουστες ημέρες στην Κοπεγχάγη μέσα στον χειμώνα!

Για καλή μας τύχη… εδώ και τρεις ημέρες απολαμβάνουμε ήλιο εδώ στην Κοπεγχάγη! Δεν λέω ακόμα είναι κρύο. Και λογικά θα είναι για αρκετές ακόμα ημέρες! Όταν όμως ξεπροβάλλει έστω για λίγη ώρα ο ήλιος αμέσως αλλάζει και η διάθεση μας! Με νιώθετε έτσι; 

Σας έχω πει αρκετές φορές πως ο κόσμος εδώ δεν επηρεάζεται από τον καιρό και πως ακόμα και τις ημέρες που χιονίζει όλοι κυκλοφορούν κανονικά και κάνουν τις δραστηριότητες τους! Πόσω μάλλον λοιπόν κάτι ημέρες σαν κι αυτές που θυμίζουν καλοκαίρι! 

Εγώ με τη σειρά μου αφού απαθανάτισα το γεγονός ενθουσιασμένη από το μπαλκόνι μου, είπα να βάλω τα ανοιξιάτικα μου και να κάνω τις βόλτες μου στην πόλη. Φαγητό, καφές και περπάτημα!

Μέχρι που έγινε απόγευμα και ο ήλιος μας αποχαιρέτησε σιγά σιγά! Νομίζω πως άρχισα ήδη να ανυπομονώ για το καλοκαίρι! Αν και αγαπώ εξίσου και το χειμώνα! 

Εσείς για πείτε μου... πως είναι ο καιρός στην Κύπρο; Σας έλειψε το καλοκαίρι; Κάνετε τις βόλτες σας; Όπως και να έχει εγώ έχω πολλά ακόμα να σας δείξω αφού πλέον μετράμε αντίστροφα και αποχαιρετάμε τα χιόνια και το κρύο!

xxx
 

Tags μαρια κορτζια, blog, BLOGGER, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0079 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2887 s // Total time: 2.2966 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X