Δείτε τη μαμά και την αδερφή της μικρούλας που κλέβει τις εντυπώσεις στο “Τατουάζ” 


Δείτε τη μαμά και την αδερφή της μικρούλας που κλέβει τις εντυπώσεις στο “Τατουάζ” 

Είναι μόλις πέντε χρονών και έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη. Πως έγινε η επιλογή της μικρής από την παραγωγή;

Η μικρούλα Τζουλιάνα έχει καταφέρει μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Τατουάζ” όπου υποδύεται τη Λήδα Μελά να κλέψει τις εντυπώσεις με την ομορφιά και το νάζι της όχι μόνο των τηλεθεατών αλλά και των ηθοποιών της σειράς αφού πολύ συχνά ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media εικόνες με τους ίδιους και την μικρή στα παρασκήνια της σειράς. Η μικρή βρίσκεται στα γυρίσματα πάντα με την μαμά της Μαρία Κωνσταντίνου ενώ η ίδια πρόσφατα μίλησε για το πώς βρέθηκε η μικρή να παίζει στο σήριαλ.

Διαβάστε ακόμα: Η μικρή "Λήδα" από το "Τατουάζ"έκανε την πρώτη επαγγελματική της φωτογράφηση και είναι μια κούκλα

"Πολύ απρόσμενα. Έψαχνε η αδερφή μου να βρει δουλειά και μπήκε σε διάφορες αγγελίες με διαθέσιμες θέσεις για εργασία. Μέσα στις διάφορες δουλειές, είδε και μία αγγελία όπου ζητούσαν αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, για ερασιτέχνες ηθοποιούς, για να παίξουν σε ένα νέο σίριαλ. Έστειλε τα στοιχεία της, και πάνω σε μία συζήτηση που είχαμε μου το είπε. Ακούγοντας εγώ πως έψαχναν αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών, της είπα να ρωτήσει αν θέλουν και παιδάκια και της είπαν ναι. Και της λέω “ΟΚ τότε, να έρθουμε μαζί σου”. Τότε η Τζιουλιάνα ήταν τριάμισι ετών. Δεν τους ήξερε και ντρεπόταν πολύ. Ούτε λέξη δεν τους είπε. Αλλά επειδή έμοιαζε πάρα πολύ στα χρώματα των πρωταγωνιστών, απ’ ό,τι φάνηκε στην πορεία, μας είπαν πως τη θέλουν. Στη συνέχεια ήθελαν και μία νταντά στο σίριαλ, και μου πρότειναν να την υποδυθώ εγώ, για να έχει και ένα οικείο πρόσωπό του το παιδί στο σίριαλ. Είμαι παρούσα σε όλα τα γυρίσματα και όπου είναι εφικτό παίρνω και την αδερφή της μαζί μας, για να μην τις χωρίζω. Ως μητέρα προσπαθώ, και θα προσπαθώ πάντα, να είμαι δίπλα και στις δύο μου τις κόρες, με οποιονδήποτε τρόπο, και όπως με κάνουν και είμαι εγώ περήφανη γι' αυτές, θα ήθελα και αυτές να νιώθουν το ίδιο για μένα” δήλωσε η μανούλα της μικρής. 

Tags τατουάζ, ληδα μελα, τζουλιανα, μαρια κωνσταντινου, μαμά, αδερφη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8959 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3850 s // Total time: 2.2809 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X