Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! 


Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! 

Γοητευτικός ηθοποιός πήρε διαζύγιο από την τρίτη του σύζυγο έπειτα από 21 χρόνια έγγαμου βίου.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γοητευτικούς και ταλαντούχους ηθοποιούς στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, ο οποίος χώρισε από τη σύζυγό του μετά από 21 χρόνια γάμου.

Ο λόγος για τον Γιάννη Βούρο και τη Λένα Κώνστα, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Βούρος: Δείτε τον κούκλο γιο του και θα τρίβετε τα μάτια σας

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “People” μίλησε για την κρίση που πέρασαν, η οποία οδήγησε στον χωρισμό, λέγοντας: “Ήταν μια περίοδος που είχαν πέσει όλα στο μπλέντερ και ο χυμός που βγήκε ήταν πικρός […] Με τη Λένα δεν είμαστε πια ζευγάρι. Χωρίσαμε οριστικά. Ωστόσο, οι σχέσεις μας παραμένουν άψογες […] Περίπου ένας χρόνος. Έχει βγει και το διαζύγιο. Αλλά τι σημασία έχει ο καιρός;”  

Κατόπιν, σχολίασε το γεγονός ότι δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω, αναφέροντας: “Έχω κάνει τρεις γάμους, έχω αποκτήσει τρία παιδιά, έχω πάρει τρία διαζύγια και δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα. Γιατί ποτέ δεν φώναξα φωτογράφους και ποτέ δεν έκανα εξώφυλλο την προσωπική μου ζωή. Προσπάθησα να περάσω μέσα στην κοινωνία κάτω από τα ραντάρ. Μόνο η ιστορία με τη Μαρία-Λουίζα πήρε δημοσιότητα κι αυτό ως ένα μήνυμα αγάπης (σ.σ. αναφέρεται στην ιστορία υιοθεσίας της από τον ίδιο, ενώ δεν ήταν βιολογική του κόρη)”


 

Tags γιαννης βουρος, χωρισμος, διαζυγιο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9450 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3426 s // Total time: 3.2877 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X