Πήγαμε στο φιλανθρωπικό τσάι για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα


Πήγαμε στο φιλανθρωπικό τσάι για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα

Δείτε ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν εκεί…

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Λεβέντειο Πινακοθήκη με αφορμή την "Ημέρα Παιδικού Καρκίνου" που έχει καθιερωθεί η 15η Φεβρουαρίου, φιλανθρωπικό τσάι για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα.

Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της κας Φωτεινής Παπαδοπούλου με την παρουσία της έντιμου Υπουργού Συγκοινωνιών, Μεταφορών και έργων κα Βασιλικής Αναστασιάδη, βουλευτών, αξιωματούχων, αλλά και απλού κόσμου, που με τη συμμετοχή τους στήριξαν το τόσο σημαντικό και θεάρεστο έργο που επιτελεί το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα εδώ και χρόνια, βοηθώντας του ασθενείς συνανθρώπους μας στη μάχη κατά της λευχαιμίας. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση ενός ολοκληρωμένου διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου διαγνωστικής παιδοογκολογίας, το "Κέντρο Παιδικού Καρκίνου".

Ένα μεγαλεπήβολο έργο μεγάλης σημασίας αλλά και ψηλού κόστους, το οποίο θα συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της παιδοογκολογίας στη Κύπρο και θα βοηθήσει στην προώθηση σύγχρονων στοχευμένων θεραπευτικών επιλογών μειώνοντας τις παράπλευρες αρνητικές επιπτώσεις που προκαλούν οι συμβατικές θεραπευτικές επιλογές. Στην προσπάθεια μας αυτή, η δική σας συμμετοχή και στήριξη είναι απαραίτητη και πολύτιμη και σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε σήμερα μαζί μας.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι της εκδήλωσης ανέλαβε η γνωστή Κύπρια Σοπράνο, Χρύσω Μακαρίου και στο πιάνο ο Zbynek Maruska, όπου με τις μελωδίες τους μας ταξίδεψαν μουσικά στο χρόνο.

Όλα τα καθαρά έσοδα μαζί με τις χορηγίες που πρόσφεραν ο χορηγός μας MSJ Group και ο υποστηρικτής της όλης εκδήλωσης Eurobank, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση ενός ολοκληρωμένου διαγνωστικού και ερευνητικού κέντρου διαγνωστικής παιδοογκολογίας, το "Κέντρο Παιδικού Καρκίνου".

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το ilovestyle.com και το περιοδικό Μadame Figaro.

Δείτε ποιοι βρέθηκαν εκεί στην πιο κάτω gallery...

Tags καραισκακειο ιδρυμα, social life, socialite, κοσμικα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6477 s (231 Queries.) // Parse time: 0.8275 s // Total time: 3.4752 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X