Εγκαίνια για το Ayana Spa στο τετράστερο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό


Εγκαίνια για το Ayana Spa στο τετράστερο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό

Ένα  νέο  κέντρο ευεξίας και χαλάρωσης έκανε την εμφάνιση του στο  κέντρο της πόλης, στο τετράστερο ξενοδοχείο Ajax στην Λεμεσό. Το AYANA SPA.

Tα επίσημα εγκαίνια του ΑΥΑΝΑ SPA πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Ajax, εν παρουσία εκλεκτών καλεσμένων του ομίλου εταιρειών Δ. Νικολάου.

Το Ayana Spa δημιουργήθηκε με γνώμονα την καλαισθησία και την αρμονία,προσφέροντας στους επισκέπτες του, μία ξεχωριστη εμπειρία χαλάρωσης και εσωτερικής αρμονίας.

Οι σύγχρονες πολυτελείς εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με την εμπνευσμένη από την παραδοσιακή Ιαπωνική κουλτούρα ατμόσφαιρα του χώρου, υπογραμμίζουν την ολιστική  φιλοσοφία αναζωογόνησης και ευεξίας. 

Το Ayana spa λειτουργεί υπό την διεύθυνση της La Mer Spas. Η La Mer Spas διαχειρίζεται άλλα επτά SPA σε ολόκληρη την Κύπρο και με την μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της,  με εξειδίκευση στους τομείς της κοσμετολογίας,φυσιοθεραπείας και Ασιατικών θεραπειών και την χρηση επώνυμων προϊόντων  ομορφιάς, υπόσχεται μία  ασυναγώνιστη εμπειρία.

Το Ayana Spa διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, φιλανδική σάουνα, ατμόλουτρο,τζακούζι, 4 δωμάτια μασάζ και θεραπειών, καθώς και υπερσύγχρονο εξοπλισμό εκγύμνασης με εξειδικευμένα ατομικά και ομαδικά προγράμματα  εκγύμνασης & αποκατάστασης απο προσοντούχους εκπαιδευτές.

Επισκεφτείτε τους χώρους του  AYANA SPA και ανακαλύψτε μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας καθώς και μία αποκλειστική νεα σειρά θεραπειών προσώπου και σώματος βασισμένες σε Ασιατικές τεχνοτροπίες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες  που παρέχονται στο Ayana Spa θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Ajax στο http://www.ajaxhotel.com/the-spa ή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 25 590 000.

Χρίστος και Έλενα Νικολάου

Τρύφωνας Νικολάου

Αντώνης και Πολέτ Νικολάου

Δείτε περισσότερες εικόνες από τον χώρο στην πιο κάτω gallery: 
 

Tags ajax, ayana, εγκαινια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8606 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3399 s // Total time: 2.2005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X