Maybelline New York: Νέα limited edition αθλητική συλλογή μακιγιάζ σε συνεργασία με την Puma


Maybelline New York: Νέα limited edition αθλητική συλλογή μακιγιάζ σε συνεργασία με την Puma

H απόλυτη συλλογή μακιγιάζ, εμπνευσμένη από μια μόδα διαφορετική από τα συνηθισμένα, το street style.

H Maybelline New York, νούμερο 1 makeup brand διεθνώς, λανσάρει την πρώτη athleisure limited edition συλλογή μακιγιάζ της σε συνεργασία με το διεθνώς αναγνωρισμένο brand Puma. Η ιδιαίτερη αυτή συλλογή, η οποία φέρει το όνομα Puma X Maybelline, έχει σαν στόχο να συνδυάσει την ομορφιά, τη μόδα και τον αθλητισμό σε μια συλλογή μακιγιάζ υψηλής απόδοσης.

Η νέα σειρά μακιγιάζ Maybelline, σχεδιάστηκε έχοντας ως βάση τον τρόπο ζωής της Γενιάς Ζ και των Millenians οι οποίοι θέλουν να προλαβαίνουν τα πάντα και να είναι 24/7 ενεργοί. Με αφορμή την "εμμονή" αυτής της γενιάς για έναν πιο athleisure τρόπο ζωής, η Maybelline συνεργάζεται με την Puma, εταιρεία ηγέτη στην αθλητική γυναικεία μόδα, για να δημιουργήσει την απόλυτη συλλογή μακιγιάζ, εμπνευσμένη από μια μόδα διαφορετική από τα συνηθισμένα, το street style.

"Οι σημερινοί νέοι καταναλωτές, δίνουν προτεραιότητα σε έναν τρόπο ζωής ο οποίος τους επιτρέπει να είναι always on, είτε αυτό αφορά στην καριέρα τους, είτε στον υγιεινό τρόπο ζωής τους, είτε ακόμα και στην προσωπικότητά τους. Η γυναίκα του σήμερα είναι διαρκώς απασχολημένη και εκτός σπιτιού, δεν της αρέσει να συμβιβάζεται και για αυτό τον λόγο χρειάζεται προιόντα που μεγιστοποιούν την απόδοσή τους, για να νοιώθει ικανοποιημένη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας", δήλωσε η Trisha Ayyagari, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του brand Maybelline New York. "H νέα συλλογή μακιγιάζ Puma X Maybelline δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει, αυτόν ακριβώς το σκοπό".

Τα δώδεκα προιόντα της σειράς Puma x Maybelline, έχουν δημιουργηθεί με βάση τις τελευταίες τεχνολογίες μακράς διάρκειας και αποτελούνται από:

Μια αδιάβροχη μάσκαρα που προστατεύει το σμάλτο των βλεφαρίδων για αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα, ένα μεταλλικό highlighter για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μέγιστη διάρκεια και ακόμα τα αγαπημένα Super Stay Matte Ink μακράς διαρκείας κραγιόν σε νέες trendy limited edition αποχρώσεις.

Τα πολυμορφικά και εύχρηστα προιόντα της σειράς Puma Χ Maybelline, ακολουθούνται και από μια κομψή συσκευασία, σχεδιασμένη να μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, κάνοντας το ολοκληρωμένο μακιγιάζ ή το γρήγορο touch up μετά την προπόνηση  να μοιάζει πιο εύκολο από ποτέ.

Η Andriana Lima, γνωστή για το πάθος της για το athleisure στυλ, την ομορφία και τη μόδα, για χρόνια εκπρόσωπος της Maybelline και πλέον επίσημη εκπρόσωπος της PUMA, πρόκειται να αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της συγκεκριμένης ξεχωριστής καμπάνιας.

"Η Puma και η Maybelline αποτελούν συνώνυμο των 'προιόντων – trends με υψηλή απόδοση'" δήλωσε ο Leonardo Chavez, Brand President της Maybelline New York. "Η συνεργασία της Maybelline με την Puma έχει σαν στόχο να δημιουργήσει μια συλλογή μακιγιάζ, η οποία εκτός από 'μη συνηθισμένη', είναι εμπνευσμένη και από το street style, κάνοντάς έτσι τα προιόντα της σειράς 'προσβάσιμα' σε καταναλωτές παγκοσμίως και προσαρμόζοντάς τα στον απαιτητικό τρόπο ζωής τους".

Tags Maybelline New York - PUMA,makeup,make-up,beauty,Μακιγιαζ,Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5910 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3257 s // Total time: 2.9167 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X