Nέο μενού για το Cashaca


Nέο μενού για το Cashaca

Ανανεωμένο ιταλικό μενού και ολοκαίνουργια στεγασμένη αυλή.

Το νέο του μενού παρουσίασε πρόσφατα το Cashaca (πρώην Mukta) στο πανέμορφο διατηρητέο σπίτι στην Παλλουριώτισσα πολύ κοντά στην εντός των τειχών Λευκωσία. Τις νέες γεύσεις υπογράφει ο ιδιοκτήτες και σεφ Σάββας Λάμπρου και έχουν θέμα την ιταλική κουζίνα.

Η γαστρονομική ευρηματικότητα του Σάββα, οι συνεργασίες του με έμπειρους και βραβευμένους σεφ και τα μαστορικά του χέρια έχουν δημιουργήσει απολαυστικές προτάσεις με πρώτη ύλη τα αγαπημένα μεσογειακά υλικά σε αισθητικά προσεγμένους συνδυασμού.

Το μενού είναι περιεκτικό, μελετημένο και συμπεριλαμβάνει μια ιδιαίτερη σειρά από antipasti, σαλάτες, μακαρονάδες, ποικιλία από κυρίως πιάτα με κοτόπουλο, χοιρινό, βοδινό και ψάρι. Μην φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε τη μελιτζάνα με παρμεζάνα και σάλτσα ντομάτας ή την μπρουσκέτα με σολομό. Για τους λάτρεις των σαλατικών, προτείνουμε την insalata misto με μαριναρισμένες πιπεριές, ιταλικές αγκινάρες, κατσικίσιο τυρί και αχλάδια και σαλάτα με ρόκα, παρμεζάνα και ρόδι.

Από το νέο ιταλικό μενού δεν λείπουν οι μακαρονάδες carbonara και ναπολιτάνα,  τα μακαρόνια στο φούρνο με μπέικον και μοτσαρέλα ή οι farfalle με γαρίδες κρέμα και σπαράγγια. Στο Cashaca θα ανακαλύψετε εκ νέου το pollo al cacciatore με σκόρδο, λασμαρί, κόκκινο κρασί και ντομάτα, κοτόπουλο με κρέμα και μανιτάρια και συνταγές όπως το γεμιστό φιλέτο με λιαστές ντομάτες, τυρί και πέστο ελιάς και χοιρινό σνίτσελ με τυρί, ντομάτα και καλοφτιαγμένο πουρέ. Για όσους θέλουν να επιστεγάσουν το γεύμα τους με ένα γλυκό, το μενού του σεφ Σάββα προτείνει μυρωδάτη τάρτα μήλου με παγωτό και το κέικ με σοκολατένιο μους. Αν είστε λίγο πιο τολμηροί δοκιμάστε ένα από desert κοκτέιλ του μαγαζιού, ποτά που φέρουν ονόματα και αντίστοιχη γεύση όπως Pasta Flora και Tiramisu.
Ανοικτό από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, το Cashaca γίνεται στέκι από το απόγευμα για ένα καφέ ή ένα ποτό, ενώ μπορείς να συνεχίσεις με ένα νόστιμο ιταλικό πιάτο και να τελειώσεις τη βραδιά σου με ένα λαχταριστό κοκτέιλ χαλαρώνοντας στις αναπαυτικές καρέκλες ή καναπέδες του παρέα με αρωματικό ναργιλέ.

Ο εσωτερικό του χώρος έχει κάνει ένα μικρό lifting, αλλά παραμένει το ίδιο φινετσάτος και ρομαντικός όπως πάντα, με το αναμμένο τζάκι να ζεσταίνει τις κρύες νύκτες του χειμώνα. Όσο για τους καπνιστές, η ολοκαίνουργια στεγασμένη, κλειστή και κλιματιζόμενη αυλή με λευκή διακόσμηση, αισθησιακό φωτισμό, πολυθρόνες μπαμπού, σύγχρονες πινελιές και επιβλητικά φωτιστικά, αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για τους εκλεκτικούς.

Info: 22730830, Λεωφόρος Λάρνακος 2, Δ-Κ 18.00-02.00

Tags Cashaca, Food


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5202 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2253 s // Total time: 2.7456 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X