Booster: Τι είναι και τι προσφέρει στην επιδερμίδα;


Booster: Τι είναι και τι προσφέρει στην επιδερμίδα;

Γνωρίζουμε την ιδιότητα του θαυματουργού booster και σας προτείνουμε έξι προϊόντα που μας ενθουσίασαν…

Μεγάλο trend στο θαυματουργό κόσμο της ομορφιάς είναι τα booster, ένα προϊόν που πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν την χρήση του.

Το booster, λοιπόν, το χρησιμοποιούμε καθημερινά αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν από κάθε άλλο βήμα στην ρουτίνα ομορφιάς. Οπότε, εφαρμόστε το πριν το serum ή το essence ή την ενυδατική κρέμα. Κάθε booster πρέπει να χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και την τόνωση της αλλά πριν το serum ή την κρέμα, ενώ μπορείτε να το ανακατέψετε και στην αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα για έξτρα ενυδάτωση.  

Το booster αποτελεί θεραπεία για την αποκατάσταση της επιδερμίδας και έχει ως κύριο στόχο να σταθεροποιήσει την ισχύ του επιδερμιδικού φραγμού. 

Με λίγα λόγια το booster μπορεί να ενισχύσει την φυσική άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, τις τοξίνες και τους λοιπούς ερεθιστικούς παράγοντες. Τέλος, το booster, βοηθά να απορροφώνται σωστά και τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιείς, οπότε η θεραπεία με booster απογειώνει το αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου.

Δείτε στην πιο κάτω gallery έξι boosters που δοκιμάσαμε και μας τα προτείνουν αναμφίβολα…

Tags booster, beauty, face, Ομορφια, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0279 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3763 s // Total time: 2.4042 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X