Το νέο A|X  αλλάζει τώρα την fashion εμπειρία της Λεμεσού


Το νέο A|X  αλλάζει τώρα την fashion εμπειρία της Λεμεσού

Είσαι σπίτι, χτυπάει μήνυμα στο κινητό και είναι ο κολλητός/ή και σου ζητάει να κατεβείς βόλτα στο κέντρο για καφέ και μετά να πάτε για ψώνια. Έτσι δε συμβαίνει σε όλους μας;

Μόνο που ίσως ήρθε η ώρα να πεις στους φίλους σου ότι από σήμερα το πρόγραμμα αλλάζει! Πρώτος στόχος όλων μας είναι να ανεβάσουμε τη διάθεση μας, να αποκτήσουμε fashion attitude και μετά να συνεχίσουμε τις βόλτες μας. Οπότε… φύγαμε για Armani Exchange!

Το νέο κατάστημα A | X απευθύνεται σε εκείνους που έχουν άποψη και  ισχυρή προσωπικότητα, είναι τολμηροί, πολύχρωμοι και σίγουρα αντισυμβατικοί με την fashion κανονικότητα. Βασικό γνώρισμα του global brand είναι ο πειραματισμός στα σχήματα, στα χρώματα και στα σχέδια… όλα αυτά συνδυασμένα κάτω από την ομπρέλα μιας παιχνιδιάρικης ατμόσφαιρας και μιας urban style κουλτούρας. Η νέα συλλογή γίνεται πλέον η fashion «φωνή των νέων». Ξεκάθαρα λοιπόν, αυτό που φοράς εξωτερικεύει την προσωπικότητα σου!

Από την άλλη, και το interior design του νέου καταστήματος θα σε εντυπωσιάσει… η industrial αισθητική του σε συνδυασμό με τις μικρές luxury πινελιές, σε φέρνει σε άμεση επαφή με την A | X φιλοσοφία. Και είμαστε σίγουροι πως εκεί θα κάνεις νέους φίλους, αφού είναι και το νέο meeting point της Λεμεσού αλλά κυρίως επειδή η εξυπηρέτηση είναι άκρως φιλική.

Μετά από μια τέτοια «γνωριμία», θα έχεις περισσότερη διάθεση αλλά και αυτοπεποίθηση, για να αλλάξεις την καθημερινότητα σου και να τα δεις όλα διαφορετικά.  Άλλωστε, οι συνήθειες είναι για να καταργούνται, τα κατεστημένα για να σπάνε, και η fashion εμπειρία για να αλλάζει με το νέο A | X κατάστημα.

 

 

*Sponsored Content

Tags Armani Exchange, λεμεσος, μόδα, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7404 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4959 s // Total time: 3.2363 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X