Λουκάς Φουρλάς: Τι είπε on air για την απομάκρυνση της Στέλλας Στυλιανού από το Ωμέγα;


Λουκάς Φουρλάς: Τι είπε on air για την απομάκρυνση της Στέλλας Στυλιανού από το Ωμέγα;

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή “Όλα Καλά” για την είδηση που χθες είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην πρώην συνεργάτιδά του; 

Ο Λουκάς Φουρλάς, το μεσημέρι της Τρίτης, 12 Φεβρουαρίου φιλοξενήθηκε από την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Όλα Καλά”, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την απόφαση της διοίκησης του Ωμέγα να θέσει ως πλεονάζων προσωπικό την παρουσιάστρια, Στέλλα Στυλιανού, με την οποία επί δύο χρόνια παρουσίαζαν μαζί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ο Φουρλάς δεν έκρυψε την στεναχώρια που ένιωσε στο άκουσμα των δυσάρεστων αυτών νέων τόσο για την παρουσιάστρια όσο και για τους υπόλοιπους πρώην συναδέλφους του που έτυχαν αντίστοιχης αντιμετώπισης. 

Διαβάστε ακόμα: Στέλλα Στυλιανού: Με ποια τηλεοπτικά πρόσωπα συναντήθηκε μετά τη γνωστοποίηση της απομάκρυνσής της από το Ωμέγα; 

“Μένω στο ότι να μένει ένας άνθρωπος στο δρόμο και μάλιστα ένας δημοσιογράφος που έχει και προσφορά, ένας τεχνικός που τον ξέρουμε για πάρα πολλά χρόνια, μία κοπέλα στο λογιστήριο που μεγαλώσαμε μαζί […] Πρόκειται για ανθρώπους με ανάγκες […] Η αλήθεια είναι πως με στεναχώρησε πάρα πολύ”, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags λουκάς φουρλάς, Στέλλα Στυλιανού, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1871 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3661 s // Total time: 2.5532 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X