Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 10 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2019;


Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 10 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2019;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Οι ημέρες εξακολουθούν να δημιουργούν πολιτικές και κοινωνικές αντιπαραθέσεις σε παγκόσμια κλίμακα. Κάποιες υπαναχωρήσεις σε οικονομικές συνεργασίες ή εκτιμήσεις είναι αναμενόμενες.

Κριός

Η εργασία χρειάζεται προσοχή. Κάποιες καθυστερήσεις θα είναι χαρακτηριστικές, ενώ ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για μικρότερο αποτέλεσμα. Ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι την Τετάρτη σάς κάνει ευέξαπτους και νευρικούς. Αισθηματικά θα χρειαστεί να αλλάξετε τακτική προσέγγισης του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, ενώ όσοι είστε σε σχέση φερθείτε διπλωματικά και όχι επιθετικά. Οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις για τις οποίες πρέπει να μεριμνήσετε.

ΤΙΡ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και κοινωνικές αντιπαραθέσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς, γεγονός που ευνοεί την επαγγελματική σας ζωή ή οτιδήποτε χρειάζεται υποστήριξη από το περιβάλλον. Κινηθείτε όμως σε γνώριμους χώρους, συναντήστε ανθρώπους που αναβάλατε να δείτε στο παρελθόν και δηλώστε ενδιαφέρον για ό,τι μπορεί να εξελιχθεί προς όφελός σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί τα αισθηματικά σας καθώς και μέρος των κοινωνικών σας ενδιαφερόντων.

ΤΙΡ: Ελέγχετε τη συμπεριφορά σας.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα σάς θέλει προσεκτικούς στα αισθηματικά καθώς οι περισσότεροι από εσάς δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε και να τηρήσετε αυτά που λέτε. Οι ελεύθεροι δεν θα βρείτε ενδιαφέρον εκεί που το αναζητάτε, ενώ κάποιοι μπορεί να απογοητευτείτε και από τη συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου που θεωρούσατε κατάλληλο για σύντροφο. Είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα, να οργανώσετε καλύτερα την εργασία και να αποφύγετε ταξίδια και μετακινήσεις χωρίς λόγο.

ΤΙΡ: Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φροντίζει να έχετε καλές ειδήσεις στην εργασία, θετικές εξελίξεις στις προσπάθειές σας και για κάποιους ακόμα και αλλαγή θέσης ή εργοδότη. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι θα ανακαλύψετε τομείς με οικονομικό ενδιαφέρον. Αισθηματικά αποφύγετε να εκτεθείτε χωρίς λόγο, ενώ οι ελεύθεροι παραμένετε… ελεύθεροι από επιλογή σας. Οικονομικά τα σχέδιά σας αρχίζουν να οριστικοποιούνται, αλλά θα πρέπει να προσέξετε σε ποιους απευθύνεστε.

ΤΙΡ: Τονώστε την κοινωνική σας δραστηριότητα.

Λέων

Η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή όσον αφορά στις κοινωνικές σας σχέσεις. Η νευρικότητα θα είναι διάχυτη και μερικές φορές μπορεί να ξεπεράσετε τα όριά σας. Όσο δικαιολογημένο κι αν είναι αυτό, δεν σας ωφελεί τώρα και καλό θα ήταν να το αποφύγετε. Οικονομικά ευνοείστε όσοι έχετε προνοήσει και όσοι λειτουργείτε αυτόνομα. Προσοχή, υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης ή του λάθους, γι’ αυτό ελέγξτε τις δοσοληψίες σας.

ΤΙΡ: Μείνετε ψύχραιμοι όταν οι άλλοι γίνονται εκνευριστικοί.

Παρθένος

Τα απρόοπτα και οι συμπτώσεις θα δώσουν άλλο ρυθμό στην καθημερινότητά σας. Φροντίστε να μην αιφνιδιαστείτε με αυτά που θα συμβούν. Αν έχετε να επιλέξετε δράση, προτιμήστε τον τομέα που σας προσφέρει ασφάλεια. Αποφύγετε τους πειραματισμούς στα αισθηματικά, στην εργασία και στα οικονομικά. Εδώ μπορεί να κλείσει προς όφελός σας ένα ζήτημα το οποίο σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν. Σας βολεύει να μην αναλώσετε άσκοπα τις δυνάμεις σας.

ΤΙΡ: Προσέχετε τι υπόσχεστε και σε ποιους.

Ζυγός

Η εβδομάδα σάς παρακινεί να εκφραστείτε συναισθηματικά. Τις περισσότερες φορές που γίνεται αυτό όμως είστε απρόσεκτοι και κάπως επιπόλαιοι. Αυτή τη φορά δείξτε σύνεση και λιγότερο ενθουσιασμό στις νέες γνωριμίες. Οικονομικά έχετε τη διορατικότητα να αποφύγετε το περιττό ρίσκο στις επιλογές και στις συμφωνίες σας. Φροντίστε να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων που σας αφορούν, όπου είναι δυνατόν.

ΤΙΡ: Φροντίστε τη διατροφή σας.

Σκορπιός

Μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, με την προϋπόθεση ότι έχετε κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία που θα φέρει τα θετικά αποτελέσματα. Αισθηματικά μπορείτε να πείτε και να ζητήσετε αυτά που θέλετε. Κάποιοι από εσάς θα ζήσετε μια ταραχή όσον αφορά στα οικονομικά σας τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, αλλά από την Τετάρτη και μετά οι εξελίξεις σάς καθησυχάζουν. Ταξίδια και μετακινήσεις δείχνουν να αναβάλλονται για αργότερα.

ΤΙΡ: Φροντίστε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

Τοξότης

Ιδιαίτερα συναισθηματική προβλέπεται η εβδομάδα που ξεκινά, χωρίς να αποκλείονται ούτε οι εντάσεις ούτε τα αδιέξοδα. Λειτουργήστε με ψυχραιμία και μη θεωρείτε δεδομένη τη στάση του συντρόφου σας στις δικές σας υπαναχωρήσεις. Οικονομικά δείξτε λίγη ακόμα υπομονή και μην υποκύπτετε στην καταναλωτική σας διάθεση. Αρκετοί θα προβληματιστείτε με κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο και καλό θα ήταν να σκεφτείτε σοβαρά τις εναλλακτικές λύσεις που σας προσφέρονται.

ΤΙΡ: Αποφύγετε την υπερβολή στις διατροφικές σας συνήθειες.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι ευνοϊκή όσον αφορά στα προσωπικά και στα αισθηματικά σας ζητήματα. Σας βοηθά να σκεφτείτε σωστά και να συμπεριφερθείτε ανάλογα. Επίσης ευνοεί και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα τις μακροχρόνιες. Όσοι εργάζεστε με κοινωνική ή καλλιτεχνική ιδιότητα, έχετε ευκαιρίες προβολής, θετικής εντύπωσης και επιτυχίας. Οικονομικά φροντίστε να προσεγγίσετε αθόρυβα τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.

ΤΙΡ: Αποφύγετε να είστε συγκεντρωτικοί.

Υδροχόος

Αναμοχλεύσεις συναισθημάτων και αλλαγές στα προγράμματά σας φέρνουν οι μέρες αυτές. Παράλληλα, κάποιες ανάγκες σας μένουν ακάλυπτες, αλλά οι σημαντικότερες υποθέσεις διεκπεραιώνονται. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί και να αναβάλετε για την επόμενη εβδομάδα τυχόν αποφάσεις. Ερωτικά ό,τι συμβαίνει είναι μοιραίο και θα πρέπει να προσέξετε τα συναισθήματά σας.

ΤΙΡ: Αξιοποιήστε το χρόνο παραγωγικά στον επαγγελματικό τομέα.

Ιχθυες

Επιμένουν να σας απασχολούν οικονομικά θέματα αλλά τώρα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να τα λύσετε. Στο μεταξύ ανοίγεται ο ορίζοντας των κοινωνικών σας επιδιώξεων, ενώ οι μέρες αυτές γενικότερα λειτουργούν ευεργετικά για τις υποθέσεις σας. Συναισθηματικά πετυχαίνετε μια επιδίωξη με έναν ιδιαίτερο, δικό σας τρόπο. Υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και μην αφήνετε τρίτους να επηρεάζουν τις αποφάσεις σας. Επαγγελματικά υπάρχει αύξηση της παραγωγής και της τύχης.

ΤΙΡ: Εντείνετε τις προσπάθειές σαςγια την επίτευξη των στόχων σας.

Tags ζωδια, ΕΒΔΟΜΑΔΑ, προβλέψεις, εβδομαδιαίες προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3011 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3568 s // Total time: 2.6579 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X