Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της και πόσα έχει χάσει


Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της και πόσα έχει χάσει

Η αγαπημένη ηθοποιός έγινε δεύτερη φορά μανούλα και αποκαλύπτει μυστικά της δεύτερης εγκυμοσύνης της και δίνει συμβουλές που εφάρμοσε με τα δικά της παιδιά

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου λίγο καιρό μετά που έφερε στον κόσμο στη δεύτερη κορούλα της. Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για τα κιλά που πήρε, για το θηλασμό, για το αν ζηλεύει ή όχι η μεγάλη κόρη της την μικρή ενώ έδωσε και τις δικές της συμβουλές για το φαγητό των παιδιών που προσπάθηκε να εφαρμόσει η ίδια και θα εφαρμόσει και στο μέλλον. Η ίδια είπε: "Θηλάζω ακόμη αλλά έχω βάλει και ένα όριο αυτή τη φορά στο πόσο να θηλάσω, γιατί ξέρω πώς να το κάνω. Στη μεγάλη μου κόρη θήλαζα δυο χρόνια και δούλευα παράλληλα. Τα κιλά της εγκυμοσύνης δεν τα έχω χάσει όλα. Έχω χάσει αρκετά, έχω χάσει 13. Είχα πάρει 20. Εντάξει, νορμάλ για μένα" εξομολογήθηκε η ηθοποιός!

Διαβάστε ακόμα: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της που έκανε μόνη της

Και συμπλήρωσε: "Με την διατροφή των παιδιών μου δεν είμαι ακραία. Η μεγάλη μου κόρη το καλοκαίρι πέρασε μια φάση που δεν έτρωγε τίποτα. Είχα φρικάρει και στενοχωριόμουν. Όλοι μου είπαν πως τα παιδιά το περνάνε αυτό".

Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο από το youweekly.gr με στο σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή: 

 

Tags πηνελοπη αναστασοπουλου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, εγκυος, κιλά, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1913 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3677 s // Total time: 2.5590 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X