Η στυλίστρια της Τάμτα μας αποκαλύπτει πως θα τη δούμε στη σκηνή της Eurovision


Η στυλίστρια της Τάμτα μας αποκαλύπτει πως θα τη δούμε στη σκηνή της Eurovision

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δηλώνει ενθουσιασμένη με το νέο project που ετοιμάζει…

Όλοι γνωρίζουμε πως η Τάμτα θα είναι αυτή που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Και ενώ οι προετοιμασίες ήδη άρχισαν, η στυλίαστρια της τραγουδίστριας δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη για το νέο project που ετοιμάζει μαζί με τη Τάμτα σε ό,τι έχει να κάνει με τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Παράλληλα, μίλησε και για την πραγματική σχέση που διατηρεί πλέον με την Τάμτα: "Νομίζω ότι ποτέ δεν υπήρξαμε μόνο συνεργάτιδες" αφήνοντας να εννοηθεί ότι η φιλία τους υπερισχύει μιας τυπικής επαγγελματικής σχέσης.

Στην ερώτηση αν είχαν ονειρευτεί μαζί τη στιγμή που θα έφευγαν για τη Eurovision η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη τόνισε: "Όχι, δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο. Μου αρέσουν όλες οι προκλήσεις που προκύπτουν και χαίρομαι πάρα πολύ που έχουμε την τύχη να έχουμε αυτή την επιλογή και που έχουμε μία τόσο δυνατή ομάδα".

Όσο για το αν έχει σκεφτεί τι θέλει να φορέσει η Τάμτα τη μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού και ποια πλευρά της θέλει να αναδείξει ως στυλίστρια με τα ρούχα που θα επιλέξει για εκείνη, η γνωστή στυλίστρια τόνισε: "Μόλις ακούσετε το τραγούδι, θα έχετε και εσείς μία εικόνα της αίσθησης και του feeling. Επειδή εγώ έχω ακούσει το τραγούδι, θα κινηθώ και εγώ σε αυτή την κατεύθυνση και την αίσθηση που θα δημιουργήσει και σε εσάς… Θα είναι μία θηλυκή πλευρά, δυναμική, μοντέρνα, σύγχρονη και σε διεθνή πρότυπα".

Άραγε η Τάμτα έχει άποψη για κάθε τι που της προτείνει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη;

Η γνωστή στυλίστρια απαντά: "Η Τάμτα έχει πολύ δυναμική προσωπικότητα και άποψη και αυτό είναι που χαίρομαι γιατί έτσι υπάρχει μία ανταλλαγή απόψεων, υπάρχει εξέλιξη και έτσι βγαίνει το τέλειο αποτέλεσμα".

Δείτε τι άλλο είπε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Tags τάμτα, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΑΙΤΗ, Eurovision 2019, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι, fashion, style, στυλ, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3651 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4355 s // Total time: 2.8006 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X