Ποιοί επώνυμοι φορούν Αdidas Energy Boost;


Ποιοί επώνυμοι φορούν Αdidas Energy Boost;

H Αdidas παρουσίασε το νέο running παπούτσι Energy Boost. Mάθε ποιοι επώνυμοι το φορούν ήδη στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο Andreas Gellner, Managing Director του adidas Group Ν.Α. Ευρώπης: «Η adidas υποδέχεται παγκόσμια τη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία BOOST. Μία τεχνολογία που θα αλλάξει το τρέξιμο για πάντα και θα καθορίσει το μέλλον των running παπουτσιών!».

Στο κατάστημα της adidas στο Ψυχικό, στην Αθήνα, έγινε η επίσημη παρουσίαση του παπουτσιού. Κορυφαίοι αθλητές από το χώρο του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, αλλά και του στίβου, βρέθηκαν στο κατάστημα, για να δοκιμάσουν το νέο Energy Boost.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν οι τραγουδιστές, Μιχάλης Κουϊνέλης των Stavento, Shaya, Κρυσταλλία, Ήβη Αδάμου, Ελισάβετ Σπανού, Δήμος Αναστασιάδης, μέλη του συγκροτήματος Μέλισσες, οι ηθοποιοί, Γιάννης Αϊβάζης και Τόμας Πρωτόπαπας και οι παρουσιαστές Άλεξ Κάβδας, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Γιώργης Λαμπαθάκης και Νικολέτα Ράλλη.

Όλοι όσοι δοκίμασαν το Energy Boost στο ειδικά διαμορφωμένο trial section του καταστήματος, ένιωσαν από το πρώτο κιόλας βήμα τη διαφορά από κάθε άλλο running παπούτσι, αφού η τεχνολογία BOOST προσφέρει τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας που επιτεύχθηκε ποτέ και αλλάζει όλα όσα ξέρουμε για το τρέξιμο!

Tags adidas, παπουτσι, shaya, ηβη αδαμου, energy boost


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3112 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2387 s // Total time: 2.5499 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X