"Survivor": Κύπριος θα αντικαταστήσει τον παίκτη της ελληνικής ομάδας που έφυγε;


"Survivor": Κύπριος θα αντικαταστήσει τον παίκτη της ελληνικής ομάδας που έφυγε;

Ποιο όνομα είναι το επικρατέστερο για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομινίκο και να βρεθεί στην ελληνική ομάδα μετά που έφυγε ο παίκτης που τραυματίστηκε; 

Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, του φετινού "Survivor 2019"  ο Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσε κάτι πολύ δυσάρεστο στην ελληνική ομάδα καθώς ένας από τους συμπαίκτες τους, ο Δημήτρης Μαργαρίτης, τραυματίστηκε και αναγκαστικά έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα. “Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά τα νέα. Η διάγνωση των γιατρών υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη για το παιχνίδι, θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα φέρουμε έναν αντικαταστάτη για τον Δημήτρη πάρα πολύ σύντομα”, είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος όμως είναι ένας από τους υποψήφιους για να πάρει τη θέση του παίκτη; Ο λόγος για τον Κύπριο πρωταθλητή Γιώργο Μαχαλλεκίδη, τον οποίο οι φήμες θέλουν να μπαίνει στην φετινή παραγωγή "Survivor 2019", ως ένας από τους επόμενους αναπληρωτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν ενεργεία αθλητής βρέθηκε στην λίστα υποψηφίων μέχρι και την τελευταία φάση του "Survivor 2019". 

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί είναι οι τρεις Έλληνες υποψήφιοι προς αποχώρηση στο "Survivor"

Μέσα από την πετυχημένη πορεία του στον χώρο της γυμναστικής και του personal training, το πάθος του Γιώργου για αυτό που κάνει, δεν άργησε να του επιφέρει καρπούς επιτυχίας. Ως άνθρωπος που ποτέ δεν τα βάζει κάτω και θέλει συνεχώς να βελτιώνεται, ο Γιώργος με την επιμονή και την υπομονή του, θέτοντας υψηλούς στόχους, κατάφερε και κατέκτησε την 1η θέση στους Παγκόσμιους Αγώνες Fitness στην Νέα Υόρκη το 2017 και προηγουμένως την 2η θέση το 2012, ενώ διευθύνει σήμερα το δικό του γυμναστήριο στην καρδιά της Λεμεσού. 

Πλέον, με καθήκοντα Γυμναστή, Επιχειρηματία, Personal Trainer και Διεθνούς Επαγγελματία Αθλητή στην κατηγορία Fitness Model, ο Γιώργος Μαχαλλεκίδης έχει καταφέρει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και μέσα από τις δράσεις του έχει καταφέρει να γίνει ένα από τους πιο γνωστούς Trainers στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα καθώς ήταν βασικός trainer σε τηλεοπτικά panels σε εκπομπές της Κύπρου και της Ελλάδας. 

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν ισχύει αυτό που ακούγεται έντονα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, ότι η ελληνική ομάδα έχει πολλούς κρυμμένους άσους στο μανίκι της και φυλάει τα δυνατά χαρτιά για τη συνέχεια. 

Tags survivor 2019, Γιώργος Μαχαλλεκίδης, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, survivor 3


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2853 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4740 s // Total time: 2.7593 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X