Το ιδανικό outfit για στιλάτες εμφανίσεις στο κρύο! [εικόνες]


Το ιδανικό outfit για στιλάτες εμφανίσεις στο κρύο! [εικόνες]

Τι επέλεξα να φορέσω κάνοντας βόλτα στη χιονισμένη Κοπεγχάγη;

Και πώς άραγε μπορείς να πετύχεις μια στιλάτη εμφάνιση χωρίς να σε εμποδίζει το τόσο πολύ κρύο κι ο περίεργος καιρός; Σήμερα είπα να σας δείξω τι επέλεξα να φορέσω πριν από λίγες ημέρες για μια βόλτα στη πλατεία! 

Δεν σημαίνει πως επειδή είναι χειμώνας δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε στις εμφανίσεις μας το μαύρο χρώμα! Αντίθετα, προτίμησα μια καθημερινή απλή φόρμα, η οποία παράλληλα λόγω ενός τόσο ιδιαίτερου και έντονου χρώματος “κλέβει” αμέσως τις ματιές! Εντάξει, προσωπικά το αγαπημένο μου χρώμα! Το συνδύασα όμως με μαύρο top και ένα τζάκετ από παγιέτα, το οποίο με βόλεψε σε πολλές εμφανίσεις μου! Ένα επίσης όμορφο αλλά εντυπωσιακό κομμάτι!

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι ακριβώς έξω από το αγαπημένο μου Tivoli! Πέρασα δημιουργικά θυμάμαι την ημέρα αυτή! Φαγητό, καφεδάκι και αρκετό περπάτημα με τον Νικόλα Ιωαννίδη, ο οποίος ήταν και ο φωτογράφος!

Αυτά είχα να σας πω για σήμερα! Προτίμησα να σας δείξω με άλλα λόγια μια τόσο απλή αλλά τόσο ιδιαίτερη εμφάνισή μου και να σας δώσω ίσως μια ιδέα!

xxx 
 

Tags μαρια κορτζια, ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, στυλ, στιλ, outfit, showbiz κύπρος, gossip, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3302 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3036 s // Total time: 2.6338 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X