Ανακαλύψτε τη νέα πηγή νεότητας για τα μάτια σας


Ανακαλύψτε τη νέα πηγή νεότητας για τα μάτια σας

Τρεις τελίτσες αρκούν, για άμεσα πιο νεανική επιδερμίδα.

Η Kiehl’s παρουσιάζει τη νέα Youth Dose Eye Treatment, μια θεραπεία με πολλαπλά οφέλη που αμέσως λειαίνει και φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών, των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος σε βάθος χρόνου.

ΑΜΕΣΑ ΠΙΟ ΛΕΙΟ & ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Λειαίνοντας, φωτίζοντας και ενυδατώνοντας, η σύνθεση του νέου Youth Dose Eye Treatment, αποτελείται από έναν συνδυασμό μικροσφαιριδίων πούδρας που αντανακλούν και διαχέουν το φως χαρίζοντας στην επιδερμίδα φυσική φωτεινή και απαλή όψη. Η δεξιά εικόνα δείχνει τα άμεσα, ορατά οφέλη της σύνθεσης. Κάτω από το αριστερό μάτι, όπου δεν εφαρμόστηκε προϊόν, παρατηρείται μια μέση περίπτωση μαύρων κύκλων, έλλειψης φωτεινότητας, και μη λείας όψης της επιδερμίδας. Κάτω από το δεξί μάτι, όπου εφαρμόστηκε το Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment, παρατηρήθηκαν αμέσως αποτελέσματα άνω του μέσου όρου και για τα τρία κριτήρια.

Αμέσως μετά τη χρήση του προϊόντος, η κλινική μελέτη έδειξε σημαντική κλινική βελτίωση τόσο στην ορατή φωτεινότητα και λάμψη της περιοχής κάτω από τα μάτια, όσο και στην ορατή και απτή υφή της επιδερμίδας κάτω από τα μάτια.

Εφαρμόστε 3 τελίτσες στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Έπειτα, ταμπονάρετε και απλώστε απαλά κατά μήκος του κογχικού οστού.

Tags Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment, kiehl's, beauty, face, προσωπο, Ομορφια, ματια, eyes


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9325 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3796 s // Total time: 3.3121 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X