Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 3 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2019;


Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 3 έως τις 9 Φεβρουαρίου 2019;

Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Φροντίστε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας προβλήματα γιατί υπάρχει η πιθανότητα να έχετε απροσδόκητες δυσκολίες αν δεν είστε αρκετά προνοητικοί. Παρά τον εκνευρισμό και το άγχος σας τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, όλα δείχνουν μια γρήγορη βελτίωση προς το τέλος της, σε ό,τι αφορά τόσο τη διάθεση όσο και την κατάσταση του περιβάλλοντος στο οποίο κινείστε.

ΤΙΡ: Μη βιάζεστε να ανοιχτείτε πολύ στις καινούριες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ερωτικοί ανταγωνισμοί και οι αιφνίδιες συγκινήσεις δεν θα λείψουν. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες αλλά προσέξτε περισσότερο πώς θα διαχειριστείτε τον εαυτό σας από το πώς θα συμπεριφερθείτε στους άλλους. Πρέπει να ελέγχετε όσους κινούνται παρασκηνιακά. Παλιές προστριβές μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σας αναστατώσουν. Παράλληλα, περιορίστε τις απαιτήσεις από το σύντροφό σας. Μην τον επιφορτώνετε με δικά σας προβλήματα.

ΤΙΡ: Μην παρασύρεστε σε αβέβαιες επενδύσεις και οικονομικά ανοίγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και εσείς που βάλλεστε στον επαγγελματικό τομέα, έχετε περισσότερες πιθανότητες να ενισχύσετε τη θέση σας σε σύγκριση με άλλους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αξιοποιήστε τις καλές στιγμές που δεν θα λείψουν, αλλά φροντίστε να έχετε εφεδρείες στις δύσκολες. Στα αισθηματικά σας χρειάζεται ακόμα υπομονή, παρόλο που από τις αρχές της εβδομάδας η ατμόσφαιρα θα γίνει αισθητά καλύτερη.

ΤΙΡ: Φανείτε περισσότερο διπλωμάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει αυτό το διάστημα . Παρά την αναστάτωση γύρω σας, το ηθικό σας είναι ακμαίο και δεν θα λείψει η αισιοδοξία και νέες δραστηριότητες. Χρησιμοποιήστε την πείρα που έχετε αποκτήσει για να μην έχετε παράπονο από τον εαυτό σας. Η φετινή άνοιξη θα είναι μια περίοδος που οδηγεί σε αλλαγές.

ΤΙΡ: Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για την προσπάθειά του με χαλαρές στιγμές.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τη δημιουργία νέων στόχων, την πραγματοποίηση προσδοκιών, τα ταξίδια στο εξωτερικό και την έξαρση του ερωτισμού σας. Στην εργασία δεν θα λείψουν συγκρούσεις και αντιξοότητες. Μεγάλη προσοχή, μην αγνοείτε τις εξελίξεις στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Έχετε μάθει, όμως, ήδη να ενεργείτε με σύνεση, υπομονή και ρεαλισμό.

ΤΙΡ: Καταπολεμήστε το άγχος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε περισσότερο εκτεθειμένοι αυτή την εβδομάδα σε αντιξοότητες και δυσκολίες. Εργαστείτε δημιουργικά βασιζόμενοι στον εαυτό σας και καλλιεργώντας ενδιαφέροντα προκειμένου να αναπληρωθούν άλλες ελλείψεις. Στον έρωτα υπάρχει πρόκληση και περιστασιακή ικανοποίηση.

ΤΙΡ: Βρείτε χρόνο για τον ευατό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα σάς δίνει την ευκαιρία να ενισχύσετε τον εαυτό σας αλλά και τη θέση σας μέσα στο περιβάλλον όπου κινείστε. Θα χρειαστεί να ρίξετε το βάρος της προσοχής σας στις κοινωνικές σας σχέσεις και στις εξελίξεις των επαγγελματικών σας, αλλά θα τα καταφέρετε. Προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε με άτομα με τα οποία είστε αναγκασμένοι να συνεργάζεστε και να συμβιώνετε.

ΤΙΡ: Αναζητήστε συμμάχους για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πιθανό ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση να βελτιώσει τη διάθεσή σας. Αισθηματικά η κατάσταση παραμένει οξυμένη αλλά και αρκετά ασαφής. Δεν θα λείψουν επιτυχίες και στιγμές χαράς, αλλά δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Μη βιαστείτε να υποσχεθείτε τίποτα και σε κανέναν. Φροντίστε να είστε συνεπείς με τις κάθε είδους υποχρεώσεις σας, χωρίς να δημιουργείτε νέες. Η εργασία θέλει συνέπεια και σοβαρότητα.

ΤΙΡ: Ελέγχετε τις αντιδράσεις σας στην αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε τις εύκολα να υπερκεράσετε τις δυσκολίες, αν διαχωρίσετε τη θέση σας και ενισχύσετε την αντίληψη και την υπομονή σας. Οργανώστε το χρόνο σας έτσι ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και οι οποίες επηρεάζουν την έκβαση κάποιων υποθέσεών σας. Αισθηματικά το τέλος της εβδομάδας παρουσιάζει ενδιαφέρον.

ΤΙΡ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες με οφειλές στο Δημόσιο και νομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σας με τους άλλους συνεχίζουν να σας απασχολούν. Πολλά πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας το επόμενο διάστημα. Αποφύγετε όμως να κοινοποιείτε τα σχέδιά σας και καλλιεργήστε εναλλακτικές λύσεις τη στιγμή που κάτι που προγραμματίζετε δεν γίνεται. Φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Αισθηματικά πάρτε τις αποφάσεις που σας εξυπηρετούν και κινηθείτε ανάλογα.

ΤΙΡ: Φανείτε λογικοί στη διαχείριση των συμφερόντων σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το διάστημα που ακολουθεί ενισχύει τη δημιουργικότητα και τονίζει τα προνόμιά σας. Ωστόσο η καθημερινότητα της ζωής σας θα είναι κουραστική. Μέσα σε όλα φροντίστε να ψυχαγωγείστε αλλά και να γίνεστε πιο αποδοτικοί την ώρα που πρέπει. Βάλτε στόχους στα επαγγελματικά σας, εκτιμήστε σωστά τα όσα διαδραματίζονται γύρω σας και κάντε τις αλλαγές που θεωρούνται αναγκαίες.

ΤΙΡ: Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων που σας αγαπούν.

Πηγή: peoplegreececom

Tags ζωδια, εβδομαδιαίες προβλέψεις, προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4688 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3849 s // Total time: 2.8537 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X