Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Βαγγέλη Ευαγγέλου για τις 16 ημέρες που βίωσε με τους απαγωγείς του


Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Βαγγέλη Ευαγγέλου για τις 16 ημέρες που βίωσε με τους απαγωγείς του

“Είχα δεχθεί ξύλο και ψυχικό βιασμό”

Ο Βαγγέλης Ευαγγέλου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” και στη Σύλια Ιωαννίδου, όπου περιγράφει τις στιγμές που βίωσε πριν από μερικά χρόνια όταν είχε πέσει θύμα απαγωγής και για 16 ημέρες κρατείτο από τους απαγωγείς τους, οι οποίοι βιαιοπραγούσαν εναντίον του. 

Ο ίδιος, λίγο πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο του όπου θα μοιραστεί με το κοινό το βίωμά του αυτό, θέλησε να ανοίξει την καρδιά του στο περιοδικό και να εξομολογηθεί όλα όσα έζησε.

“Ήταν Παρασκευή… ήταν μια Παρασκευή σαν όλες τις άλλες. Μέχρι και την ώρα που πάτησα το κουμπί του ασανσέρ μου, ήταν μια κανονική Παρασκευή. Αυτό, μέχρι να φτάσω στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Όπου στο ισόγειο της πολυκατοικίας με περίμεναν έξω από το ασανσέρ δύο κουκουλοφόροι. Και με το που άνοιξε η εσωτερική πόρτα και πήγα να σπρώξω την εξωτερική για να βγω, άνοιξαν την πόρτα, με χτύπησαν στο στομάχι, και ήμουν υπό την απειλή όπλου. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ληστεία και τους είπα να πάρουν ό,τι λεφτά είχα πάνω μου. Τότε αυτοί αποφάσισαν να με πάρουν στο υπόγειο, να με βγάλουν από το ασανσέρ, μου έδεσαν τα χέρια πίσω, και μου έβαλαν μονωτική ταινία στο στόμα, ώστε να μην μπορώ να φωνάξω. Με ξαναχτύπησαν και μου φόρεσαν δύο κουκούλες”, είπε χαρακτηριστικά. 

Κατόπιν, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε και η οικογένειά του, η οποία διαπραγματευόταν με τους απαγωγείς, λέγοντας: “Είχα δεχθεί ξύλο και πραγματικά ψυχικό βιασμό. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι η μητέρα μου πέρασε πιο δύσκολα απ’ ό,τι πέρασα εγώ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να διαπραγματεύεσαι τη ζωή του παιδιού σου. Να προσπαθείς να βρεις χρήματα, τα οποία δεν έχεις,  να τους το εξηγείς τόσο έντονα, να μην το καταλαβαίνουν και η απάντησή τους να είναι "θα πουλήσουμε τα όργανά του και θα βγάλουμε τα χρήματα που σου ζητάμε αν δεν μας τα δώσεις εσύ”.

Διαβάστε ολόκληρη της συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” που βρίσκεται στα περίπτερα με τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ. 


 

Tags βαγγελης ευαγγελου, Συνεντευξη, απαγωγή, showbiz κύπρος, gossip, βιβλιο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1243 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4196 s // Total time: 2.5440 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X