Νέο μυστηριώδες Cologne Intense της Jo Malone London


Νέο μυστηριώδες Cologne Intense της Jo Malone London

Μπορεί να συνδυαστεί με ένα άλλο άρωμα για να ταιριάξει με τη διάθεση ή το στυλ που προτιμάτε.

Η Jo ​​Malone London έχει προσθέσει ένα νέο άρωμα στη συλλογή Cologne Intense. Το Bronze Wood & Leather αποπνέει το λάγνο άρωμα του δέρματος όταν περικλείεται σε μια δίνη από ξυλώδεις μυρωδιές.

Η ζεστή του αίσθηση αναδεικνύει πρώτα το άρωμα του καπνού λουσμένο από τις απογευματινές ακτίνες του ήλιου. Ζωντανεύει με το ζωηρό άρωμα του κέδρου και του φρέσκου ​​γκρέιπφρουτ, ενώ καταλήγει στις μυστηριώδεις νότες του βετιβέρ.

Πλούσια ανάμεσα στα πολύτιμα συστατικά τους, τα αρώματα της συλλογής Cologne Intense είναι εμπνευσμένα από τελετουργίες, ενώ έχουν δημιουργηθεί για να διεγείρουν τις αισθήσεις με τις πλούσιες, αισθησιακές τους μυρωδιές.

ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Το Bronze Wood & Leather έχει την ιδιότητα να χαρίζει ζεστή και έντονή αίσθηση σε άλλα αρώματα με την απαλή ξυλώδη βάση του και το εθιστικό άρωμα του δέρματος. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ένα άλλο άρωμα για να ταιριάξει με τη διάθεση ή το στυλ που προτιμάτε.

Συνδυάστε με το Wood Sage Salt & Sea Salt: Προσφέρει ένα φρέσκο ​​ξυλώδες άρωμα, με τη ζεστασιά του βετιβέρ και του φαρμακευτικού ξύλου Guaiac, τα οποία γίνονται ακόμη πιο έντονα με το

φρέσκο ​​θαλασσινό αλάτι.

Συνδυάστε με το Myrrh & Tonka: Δοκιμάστε τα μαζί για ένα ξυλώδες άρωμα εμπνευσμένο από την Ανατολή και εμπλουτισμένο με βαθύ ρητινώδες μύρο και ξανθό ξύλο.

Συνδυάστε με το Pomegranate Noir: Ένας ζεστός, έντονος αρωματικός συνδυασμός, με αισθησιακό πατσουλί και ξύλο Guaiac, γίνεται ακόμα πιο βαθύς από τις αρωματικές νότες του δέρματος.

Tags Jo Malone London Bronze Wood & Leather, Jo Malone London, αρωμα, Ομορφια, Cologne Intense, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3496 s (230 Queries.) // Parse time: 0.1948 s // Total time: 2.5444 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X