Η Rihanna σχεδίασε μια υπέροχη συλλογή με εσώρουχα αποκλειστικά για τον Αγίο Βαλεντίνο


Η Rihanna σχεδίασε μια υπέροχη συλλογή με εσώρουχα αποκλειστικά για τον Αγίο Βαλεντίνο

Η limited συλλογή εσωρούχων που έχει δημιουργήσει το brand της, Savage x Fenty, είναι ό,τι πιο κοντά σε \"καρδούλα\" θα θέλεις να αποκτήσεις.

Η Rihanna έκανε την πρώτη της «μικρή τομή» στον χώρο των εσωρούχων τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όπου παρουσίασε την lingerie collection Savage x Fenty. Tότε είχε λάβει μόνο θετικά σχόλια για τις δημιουργίες καθώς ολόκληρη η συλλογή ήταν μία ωδή στην διαφορετικότητα παρουσιάζοντας κομμάτια για κάθε σωματότυπο και στυλ. Τώρα κάνει το ίδιο πράγμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά ενδυματολογικά στοιχεία της συγκεκριμένης μέρας, όπως είναι οι καρδούλες και το μαύρο-κόκκινο χρώμα, με τον πιο sexy τρόπο.

 

 

Τα  lingeries τα βρίσκεις online στο site Savage x Fenty, και όπως θα δεις στην παρακάτω gallery απευθύνονται σε «μικρές Λολίτες», σε κορίτσια που τους αρέσει να προκαλούν με πρόσχημα την αθωότητα τους. "Τα εσώρουχα δεν είναι μόνο για να αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα, είναι για το γιορτάζουν και αυτό το βλέπουμε σε αυτήν την συλλογή Savage x Fenty", είπε η Rihanna. Αν, λοιπόν, ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία που βγάζει αλλεργία όταν σκέφτεται κόκκινες διαφάνειες και απλικαρισμένες καρδιές πάνω σε σουτιέν και μποξεράκια… σίγουρα δεν έχεις δει ακόμα το νέο "επίτευγμα" της Rihanna. Τα κλισέ του Αγίου Βαλεντίνου δεν φάνταζαν ποτέ ξανά τόσο sexy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For the ❤️ of X. Get ready for @savagexfenty's Valentine's Day styles - out Jan. 9th!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Πηγή: queengr

Tags εσωρουχα, μόδα, στυλ, fashion, style, FASHION NEWS, Savage x Fenty, Rihanna


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1984 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3554 s // Total time: 2.5538 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X