Γιατί η ταφή του Θέμου Αναστασιάδη δεν έγινε στην Αθήνα;


Γιατί η ταφή του Θέμου Αναστασιάδη δεν έγινε στην Αθήνα;

Που θάφτηκε ο εκδότης και παρουσιαστής μετά την κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά; 

Ο Θέμος Αναστασιάδης, έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα νικημένος από τον καρκίνο και η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου, στην Κηφισιά παρουσία της οικογένειάς του και αρκετών επωνύμων που έσπευσαν να πουν το τελευταίο “αντίο” στον παρουσιαστή

Η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπής της, αποκάλυψε πως η ταφή του Θέμου Αναστασιάδη, έγινε τη Δευτέρα στον Κότρωνα Λακωνίας, στην Ανατολική Μάνη, εκεί όπου ήταν το ησυχαστήριο του.

Διαβάστε ακόμα: Συντετριμμένη η σύζυγος του Θέμου Αναστασιάδη με τα παιδιά τους στην κηδεία [εικόνες]

“Ο Κότρωνας ήταν ο τόπος που γαλήνευε τον Θέμο Αναστασιάδη. Πήγαινε εκεί με το σκάφος του, έκανε χρόνια διακοπές εκεί. Αυτές τις διακοπές λάτρευε. Έδενε το σκάφος στο λιμάνι, έμεναν πολλές φορές καιρό εκεί. Χθες, όταν ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία, η οικογένεια αναχώρησε για το Γύθειο. Πήραν τον Θεμάκο, πήγαν μόνοι τους, χωρίς κόσμο. Επέλεξαν να είναι μόνο η πολύ στενή οικογένεια. Η αδερφή του, ο ανιψιός του, ο αδερφός του, τα τρία παιδιά του και η Βασιλική. Ξεκίνησαν από την Κηφισιά και πήγαν στον τόπο της γαλήνης”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το faysbookgr: 


 

Tags Θέμος Αναστασιάδης, κηδεία, ταφη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8118 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3252 s // Total time: 2.1370 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X