Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου;


Τι θα φέρει η εβδομάδα από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου;

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την τελευταία εβδομάδα του μήνα

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με πιθανότητες βελτίωσης των συνθηκών εργασίας σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας για μια αλλαγή που θα βοηθήσει στην επέκταση των ορίων σας. Τακτοποιήστε τυπικές και νομικές εκκρεμότητες και σκεφτείτε εκ νέου μια πρόταση συνεργασίας ή μια αλλαγή τόπου εργασίας. Μια γνωριμία θα αποδειχτεί επωφελής. Ελιχθείτε στις σχέσεις σας με τους άλλους, αποφύγετε να τους κρίνετε και μην εκνευρίζεστε όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένετε. Στα αισθηματικά σας έχετε υπομονή και μην καταπιέζετε το σύντροφό σας με τα άγχη σας.

TIP: Οι κοινωνικές σας συναναστροφές χρειάζονται προσοχή!

ΤΑΥΡΟΣ

Ομαλοποιούνται κάπως οι σχέσεις σας και δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές για προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί γύρω σας. Θα χρειαστεί να κουραστείτε αρκετά για να φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό σημείο. Επιστρατεύστε την υπομονή σας και ελιχθείτε καλύτερα με ανθρώπους που μπορεί να φανούν χρήσιμοι στις επιδιώξεις σας, ανεξάρτητα από το αν σας ταλαιπωρεί η συμπεριφορά τους. Στα αισθηματικά υπάρχουν προοπτικές, παρότι έχουν βαλτώσει λίγο προς το παρόν. Διασφαλίστε τα κεκτημένα σας και αποφύγετε εγχειρήματα που μπορεί να σας εκθέσουν σε κινδύνους. Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για νέες συνεργασίες ή οικονομικές συναλλαγές.

TIP: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην παραμελείτε την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς προχωρά η εβδομάδα, έχετε δυνατότητα να διορθώσετε αρκετά πράγματα τόσο στην αισθηματική όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Επιδιώξτε επαφές με ανθρώπους που μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι. Αξιοποιήστε επαγγελματικές ευκαιρίες, παραμείνετε οργανωμένοι και ψύχραιμοι σε καθυστερήσεις και περιπλοκές που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Απολαύστε τις καλές στιγμές που θα σας δοθούν στα αισθηματικά σας, μη δίνετε αφορμές για σχόλια στην εργασία και μη γίνεστε ασυνεπείς στις υποσχέσεις σας. Ειδήσεις που σας φαίνονται ασήμαντες μπορεί να περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τα θέματα που σας αφορούν.

TIP: Ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα δίνει διέξοδο σε αισθηματικά ή ψυχολογικά θέματα. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έχουν σωρεύσει αρκετό προβληματισμό για το πού πηγαίνουν οι υποθέσεις σας και πώς μπορείτε να επέμβετε δραστικά για να ανατρέψετε ανησυχητικές εξελίξεις στην εργασία και άλλα πρακτικά θέματα. Ελέγχετε τις ευαισθησίες αλλά και την ευθιξία σας. Προσαρμοστείτε στο καθεστώς που επικρατεί και ελιχθείτε διακριτικά προκειμένου να απομακρυνθείτε από περίπλοκες ή δυσάρεστες καταστάσεις.

TIP: Επιστρατεύστε το δυναμισμό σας στον επαγγελματικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μην είστε απερίσκεπτοι σε νέα ξεκινήματα, οι νεότεροι μην είστε βιαστικοί στις ερωτικές σας εμπειρίες και γενικότερα μην περιμένετε εξελίξεις αν δεν έχετε εργαστεί συστηματικά γι’ αυτές. Είναι καλύτερο να φανείτε συντηρητικοί και σοβαροί, γιατί η πρόοδός σας απαιτεί σταθερή πορεία σε ένα έδαφος που έχει δοκιμαστεί ως ασφαλές. Φροντίστε να μη μεταφέρετε τις ανασφάλειές σας στις ερωτικές ή τις οικογενειακές σας σχέσεις και να είστε επιφυλακτικοί σε αιφνίδιες εμφανίσεις ανθρώπων από το παρελθόν ή άλλων, που σας ζητούν να ξεπεράσετε τον εαυτό σας στην εργασιακή σας απόδοση.

TIP: Αξιοποιήστε τη γοητεία που ασκείτε στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα σάς ζητά να αποδείξετε πόσο υπεύθυνοι και αποφασιστικοί είστε. Πρέπει να πάρετε τη σωστή θέση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν, χωρίς ωστόσο να φτάνετε σε κόντρα μαζί τους. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει ευελιξία, πειθώ και ικανότητα διείσδυσης στα αίτια των γεγονότων που εξελίσσονται στα πεδία δραστηριότητάς σας. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας δείχνουν το δύσκολο δρόμο επίλυσης των υποθέσεών σας, αλλά σας δίνουν και τα μέσα για να επιτύχετε. Φροντίστε να αποφύγετε ασύμφορες διαφωνίες και ριψοκίνδυνες αλλαγές.

TIP: Αναζητήστε χώρους και πρόσωπα που θα συμβάλουν στην αποκατάσταση της ηρεμίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα φέρνει κάποιες νέες δυσκολίες. Ωστόσο, στην πορεία της θα διορθώσει αρκετά από εκείνα που προηγήθηκαν και σας ταλαιπώρησαν και θα αναπτερωθεί το ηθικό σας. Προς το παρόν, όμως, πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας και να είστε υποχωρητικοί ή ελαστικοί στα αισθηματικά σας. Η ένταση στο στενό περιβάλλον θα συνεχιστεί και καλό θα είναι να αποφύγετε να ρίξετε λάδι στη φωτιά. Καθυστερήσεις θα παρατηρηθούν σε κάτι που περιμένετε επαγγελματικά, ενώ ενδέχεται να προκύψει αναθεώρηση σε ένα ζήτημα συνεργασίας. Αισθηματικά, οι ελεύθεροι μην παρασύρεστε από περιστασιακά καλές στιγμές.

TIP: Επιστρατεύστε τη διπλωματία στις δύσκολες σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο εβδομάδα θα φέρει λύσεις στα οικονομικά σας ή θα ανοίξει δρόμους για βελτίωση συνθηκών στον επαγγελματικό τομέα. Παρ’ όλα αυτά, το άγχος και ο εκνευρισμός σας δεν υποχωρούν. Αποφύγετε κόντρες με συνεργάτες σας και μη συμπεριφέρεστε νευρικά στο σύντροφό σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες μετακινήσεων ή ψυχαγωγίας. Μην κάνετε περιττές αγορές και κυρίως μην αναλαμβάνετε ευθύνες τρίτων επειδή σας επηρεάζουν συναισθηματικά ή επειδή θέλετε το ρόλο του ήρωα.

TIP: Αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα με θάρρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πιο ψύχραιμοι δεν παρασύρεστε από περιστασιακές δυσκολίες και δεν θεωρείτε ότι όσα συμβαίνουν γύρω σας αποτελούν προειδοποίηση για αλλαγή στόχων ή στρατηγικής. Οι ελεύθεροι θα ασχοληθείτε και πάλι με την αναζήτηση συντρόφου, καθώς αυξάνεται η δημοτικότητά σας. Οικονομικά φροντίστε να αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες προς τα μέσα της εβδομάδας, ενώ κάποιοι από εσάς θα βρείτε τα χρήματα για να καλύψετε υποχρεώσεις σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας ουσιαστικά και όχι θεαματικά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανταποκριθείτε στις ευκαιρίες και να εργαστείτε περισσότερο για την ευόδωση των σκοπών σας.

TIP: Κάντε έξυπνες επενδύσεις αισθημάτων και χρημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα προκύψουν μικρές βελτιώσεις και ενδιαφέρουσες λύσεις σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας που έχουν μπλοκάρει. Η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σας προετοιμάζει μικρά αλλά ουσιαστικά ξεκινήματα για τους περισσότερους από εσάς. Προσπαθήστε να είστε αισιόδοξοι και συνεργάσιμοι. Μέσα στο γενικότερο δύσκολο κλίμα, δείτε την περίοδο αυτή σαν διάστημα σποράς και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Έχετε υπομονή και σίγουρα η δικαίωση θα είναι πλουσιοπάροχη. Κοινωνικά φροντίστε να κρατήσετε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα.

TIP: Αξιοποιήστε το ταλέντο της οργάνωσης και της γοητείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι βασικές δυσκολίες της προηγούμενης έκλειψης θα συνεχιστούν για ένα διάστημα. Κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα θα σας κουράσουν και θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις δεν θα λείψουν, μέσα όμως από αυτές αποκαλύπτεται μια νέα πραγματικότητα. Μη διστάσετε να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας χωρίς να εκτίθεστε και χωρίς να προκαλείτε αντιδράσεις. Στα αισθηματικά σας η καθυστέρηση ή τα εμπόδια θα επηρεάσουν τις εξελίξεις και για ακόμα μια φορά θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί. Σιγά-σιγά οι καταστάσεις που σας προβλημάτισαν θα εξομαλυνθούν, γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσετε ανέπαφα τα κεκτημένα σας.

TIP: Μη ριψοκινδυνεύετε σε κάτι που δεν γνωρίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Προχωρώντας η εβδομάδα, βρίσκετε το σωστό ρυθμό για τις υποθέσεις σας, παρά την ένταση που επικρατεί γύρω σας. Συγκριτικά με άλλους, παρουσιάζεστε πιο τυχεροί ή ευνοημένοι από τις συνθήκες. Δημιουργική δραστηριότητα αλλά και αισθηματικά ενδιαφέροντα γίνονται πηγή χαράς και νέων προοπτικών για εσάς. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε τη διαχείριση των χρημάτων σας, γιατί αυτός είναι ο τομέας που μπορεί να σας εκθέσει σε ένα μη υπολογιζόμενο κίνδυνο. Αυτό θα σας απασχολήσει για μεγάλο διάστημα, ιδιαίτερα όταν διαπιστώνετε ότι πρέπει να επέμβετε σε ορισμένους τομείς ιδιαίτερα σημαντικούς για εσάς.

TIP: Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα μέσα που διαθέτετε.

Πηγή: peoplegreececom

Tags ζωδια, προβλέψεις, εβδομαδιαίες προβλέψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6075 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2926 s // Total time: 2.9002 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X