Κρίστη Αγαπίου – Πανίκος Λειβαδιώτης: Έτσι έμαθαν πως περιμένουν μωρό! 


Κρίστη Αγαπίου – Πανίκος Λειβαδιώτης: Έτσι έμαθαν πως περιμένουν μωρό! 

Ο τρόπος που ανακοίνωσε το νεαρό μοντέλο στον σύζυγό της τα χαρμόσυνα νέα και η αντίδρασή του, στην πρώτη κοινή συνέντευξη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Ο Πανίκος Λειβαδιώτης και η Κρίστη Αγαπίου σε λίγο καιρό θα έχουν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κορούλα του.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού “OK!” και μίλησε στη συνέντευξή του, στον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ για αυτή την όμορφη περίοδο που βιώνουν.

Η Κρίστη ανακάλυψε πως ήταν έγκυος, τον προηγούμενο Αύγουστο, αποκαλύπτοντας στο περιοδικό: “Είχα προαίσθημα, έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό. Μία εβδομάδα μετά σαν συγύριζα κάποια πράγματα στο ντουλάπι μου είχα βρει το άλλο τεστ εγκυμοσύνης που ήταν στο κουτί και λέω στον εαυτό μου "ας μην το πετάξω και να ξαναδοκιμάσω". Και όταν το έκανα βγήκε θετικό”.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στο πως το ανακοίνωσε στον σύζυγό της: “Δεν ήθελα να του το πω από το τηλέφωνο, αλλά δεν θα έφευγε από τη δουλειά αν δεν του έλεγα τι τον ήθελα, άλλωστε είχε φύγει από το σπίτι 20 λεπτά πριν. Άρα θα έπρεπε να ήταν κάτι πολύ σοβαρό για να φύγει από τη δουλειά! Έτσι του είπα "νομίζω είμαι έγκυος και καλύτερα να έρθεις σπίτι". Όντως ήρθε σπίτι σε 5 λεπτά! Ήμασταν πολύ συγκινημένοι και χαρούμενοι. Την ίδια μέρα έκανα αναλύσεις αίματος και το επιβεβαιώσαμε!” με τον Πανίκο να συμπληρώνει λέγοντας: “Ήρθα σπίτι και κρατούσαμε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ακόμη και με γυαλιά ίσα – ίσα που διακρινόταν μια λιλά γραμμή. Επειδή όμως το θέλαμε πολύ, κάναμε ο ένας τον άλλο να πιστέψει πως αυτή η αμυδρή, λεπτή, σχεδόν ανύπαρκτη γραμμή ήταν θετικό τεστ. Στο κουτί έγραφε πως έστω και τελείως αμυδρή γραμμή είναι θετικό! Και όντως!”

Διαβάστε ολόκληρη της συνέντευξη στο περιοδικό “OK!” που βρίσκεται στα περίπτερα μαζί με τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ. 


 

Tags Κρίστη Αγαπίου, πανικος, ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ, εγκυμοσύνη, Συνεντευξη, περιοδικο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1672 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3822 s // Total time: 2.5494 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X