Ειδικές τιμές από την Emirates


Ειδικές τιμές από την Emirates

Η Emirates προσφέρει  ειδικές τιμές οικονομικής θέσης σε επιλεγμένους προορισμούς.

Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, προσφέρει ειδικές τιμές Οικονομικής Θέσης σε οκτώ επιλεγμένους προορισμούς για επιβάτες που ταξιδεύουν από την Κύπρο είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Οι τιμές εισιτηρίων της Emirates που ξεκινούν από €508 αφορούν το δρομολόγιο από Κύπρο προς Ντουμπάι. Η τιμή για το δρομολόγιο προς Μουμπάι της Ινδίας, ξεκινά από €626 ενώ οι τιμές προς Πεκίνο και Σαγκάη ξεκινούν από €708. Η τιμή προς Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης ξεκινά τώρα από €746. Οι ναύλοι για το δρομολόγιο προς το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής ξεκινούν από €918 ενώ για τη Μελβούρνη και Σύδνεϋ ξεκινούν από €1.249 και €1.255 αντίστοιχα.

Η ειδική προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013 για ταξίδια από σήμερα και μέχρι τις 31 Μαΐου 2013. Οι πελάτες ενθαρρύνονται να προγραμματίσουν από νωρίς και να κλείσουν θέσεις έγκαιρα για να εξασφαλίσουν αυτές τις απίθανες τιμές. Οι τιμές περιλαμβάνουν τέλη αεροδρομίου και επίναυλο καυσίμων και ισχύουν οι τοπικοί όροι και προϋποθέσεις.

"Η Emirates είναι ήδη γνωστή για το σύγχρονο, άνετο και νέο στόλο αεροσκαφών της, παρέχοντας ταυτόχρονα εξαιρετικές υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές. Αυτές οι ελκυστικές ειδικές τιμές καθιστούν ακόμη πιο συναρπαστική την ιδέα για το ταξίδι της ζωής σας, να επισκεφθείτε έναν συγγενή ή έναν φίλο σε μια μακρινή χώρα, ή να διερευνήσετε μια νέα επιχειρηματική ευκαιρία σε μια αναδυόμενη αγορά", δήλωσε ο Τζάμπερ Μοχάμεντ, Διευθυντής της Emirates στην Κύπρο.

Η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις προς 129 προορισμούς σε 75 χώρες και το 2012 εγκαινίασε μία σειρά συναρπαστικών νέων προορισμών: Δουβλίνο, Ρίο ντε Τζανέιρο, Μπουένος Άϊρες, Φορτ Γουορθ του Ντάλλας, Σηάτλ, Λουσάκα, Χαράρε, Χο Τσι Μινχ, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Ερμπίλ, Ουάσιγκτον, Αδελαΐδα, Λυών και Πουκέτ. Η Βαρσοβία, το Αλγέρι και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Τόκυο (Αεροδρόμιο Χανέντα) θα ενταχθούν το 2013 στο δίκτυο προορισμών της Emirates με τα χρώματα και το σύνθημα της νέας καμπάνια της “Hello Tomorrow” (Γειά σου Αύριο). Επίσης, το 2013, τα φιλόδοξα σχέδια επέκτασης της Emirates υποστηρίζονται από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου στον κόσμο τερματικού A380 concourse που κατασκευάστηκε ειδικά για τους επιβάτες του Airbus A380 στο Ντουμπάι.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων της απολαμβάνουν μία σειρά υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήσει, της Emirates με 1500 κανάλια ψυχαγωγίας σε όλες τις Θέσεις και επιλογές γκουρμέ φαγητού προετοιμασμένες από σεφ.

Τα όρια παραδοτέων αποσκευών της Emirates είναι από τα πιο γενναιόδωρα στον κλάδο, αφού το επιτρεπόμενο βάρος για τους επιβάτες της Οικονομικής Θέσης είναι 30 κιλά.
Η Emirates εκτελεί καθημερινές πτήσεις μεταξύ του Ντουμπάι και της Κύπρου, χρησιμοποιώντας τώρα ένα μεγαλύτερο αεροσκάφος τύπου Μπόινγκ 777-200. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή με τα γραφεία της Emirates στη Λευκωσία στο τηλέφωνο 22 817 816 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Emirates.

Tags Ταξιδι, Emirates


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0874 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3618 s // Total time: 3.4492 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X