Η αλλαγή σε εκπομπή του ΣΙΓΜΑ


Η αλλαγή σε εκπομπή του ΣΙΓΜΑ

Αγαπημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα που μεταδίδει το ΣΙΓΜΑ αλλάζει ημέρα και ώρα προβολής. Μάθετε τα νέα δεδομένα για την εκπομπή.

Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας... Στην Υγειά μας ρε Παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο! 

Το ραντεβού των τηλεθεατών με τις όμορφες παρέες που σμίγουν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», από αυτή την εβδομάδα και μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλάζει μέρα.

Λόγω ταυτόχρονης μετάδοσης του Survivor στην Ελλάδα και την Τουρκία και το Σάββατο (από το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου), η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21:15. Έτσι, τα Σαββατοκύριακα μας θα ξεκινούν πια από την Παρασκευή το βράδυ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να φιλοξενεί μουσικές, τραγούδια και καλλιτέχνες που αγαπάμε.

Έναν από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές μας, τον Στέλιο Καζαντζίδη τιμά η εκπομπή την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 21:15, σε επανάληψη, και μας θυμίζει διαχρονικές και αξέχαστες επιτυχίες του… Οι: Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Μακεδόνας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Κώστας Καραφώτης, Κώστας Αγέρης και Ειρήνη Τουμπάκη μας χαρίζουν πολυαγαπημένα του τραγούδια, που όλοι σιγοτραγουδάμε…

Μαζί τους, όλοι μια παρέα, απολαμβάνοντας  ξεχωριστές ερμηνείες, που σφράγισε με τη μοναδική του φωνή ο αξεπέραστος Στέλιος Καζαντζίδης, οι : Μιμή Ντενίση, Γιώργος Λιάνης, Απόστολος Γκλέτσος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Σταρόβας, Ηλίας Μελέτης, Νίκη Παλληκαράκη, Νίκος Τζανιδάκης (στενός του φίλος), Μιχάλης Μητρούσης, Μάγδα Τσέγκου, Νίκος Συρίγος,  Σταύρος Νικολαΐδης, Γιώτα Τσιμπρικίδου και Ζωή Κρονάκη.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» για συγκεκριμένο διάστημα αλλάζει μέρα μετάδοσης - η μουσική απόλαυση και το κέφι δεν αλλάζουν!

Τα νέα επεισόδια της εκπομπής ξεκινούν από την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου. 
 

Tags στην υγεια μας ρε παιδια, ΣΙΓΜΑ, αλλαγη ημερας, αλλαγη ωρας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3517 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2235 s // Total time: 2.5752 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X